»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1009
...
Következő oldal

989.
2004.09.18 10:20
Hogy van az, hogy az elkészített oldal Mozilla firefoxban megnyitva tökéletes, de explorer 6.0-ban hiányos értem ezalatt a banner és a kezdőkép hiányát. Tud erre valaki nekem mondani valamit? Nemzetes

988.
2004.09.17 09:42

Kérlek segíts, pdf kiterjesztésű fájlt - amit szeretném, ha le tudnának tölteni az érdeklődők-,  hogyan tudok az oldalra feltenni?

Előre is köszönöm Andy

987.
2004.09.17 00:59
No akkor van itt egy nagy falaat aszámomra : animált bannert csináltam uleaddal és nem tudom berakni, ezt hogyan kell? Ha valaki tudja segítsen légyszi! Köszi Nemzetes

986.
2004.09.16 18:42

HEUREKA!!!

Sikerült. Hát ez egyre jobban tetszik. Azt hiszem kezdek ráérezni az dolog ízére.

Nagyon köszi a segítségeket, sokat okultam belőlük.

Nemzetes

985.
2004.09.16 18:12

A Bannert megcsináltam, de a visszaszámláló nem megy!

Hogyan kell ezt csinálni? Nem értem!

Segítség! Hullik a hajam!

Nemzetes

984.
2004.09.16 15:24

Nemzetes,bocs téged kifelejtettelek. :)

A visszaszámlálókat,és egyéb nyalánkságokat a //csinaldmagad.gportal.hu -n találsz(pffűűű de népszerű ez az oldal)

A többi kérdésedre majd megpróbálok válaszolni,de most sietek!

983.
2004.09.16 15:21

Andris 16 mi is ezen a problémán rágodunk már egy ideje,de ezt a gportalon nem lehet megoldani.

(Úgy nem tudsz ztenét felrakni hogy a gépedről töltöd fel,nem tudom hogy a gportal tervez-e ilyen szolgáltatást)

Viszont ha olyan zenét szeretnél felrakni,amit valamilyen internetes keresőn találtál,akkor a //csinaldmagad.gportal.hu - a helyed.

Ott oldalt,jobbra megtalálod ami neked kell.

Zsembecske ,persze én szívesen segítek:) ,csak az a baj hogy páran ezt reklámozásnak veszik.

Sajnos mostanában sok dolgom van,ezért nem válalkozom rá hogy oldalakat,teljes egészükben átalakítsak,vagy folyamatosan segítsek egyvalakinek,de kisebb tanácsokat szívesen adok,és megpróbálom ezt a legjobban csinálni.

982.
2004.09.15 21:05

Hello!

Lehet, hogy már kérdezték, de azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok zenét berakni az oldalra???

Köszi!

Andris.

981.
2004.09.15 13:09

Hát igen, megnéztem néhány lapot ezen a portálon és rá kellett jönnöm, hogy igazából semmit sem tudok az egész honlap készítésről!

Sok kérdésem lenne! Pl.: Hogy lehet olyan kapcsolókat létrehozni amilyet én szeretnék?

Láttam visszaszámlálókat amik nagyon tetszettek, ezek egyéni akciók vagy választhatóak a menüből?

Hogy lehet a fejlécet alakítani? Pl: a Nemzetes felirat az a logó alatt jelenik meg és nem mellette, ezt szeretném át alakítani és formázni, de hogyan?

Szeretném ha középen és egyéni formátumban jelenne meg!

Még lenne kérdésem de azt hiszem, most ennyi elég, ha ezt megoldom akkor zaklatom megint a fórumot segítségért!

Köszi !!!!

Nemzetes

980.
2004.09.14 23:07

Szia zsembecske!

Igen volt és már müxik a dolog! Viszont még egy kérdésem lenne: Hogy lehetne esetleg saját használatra letárolni néhány appz fájlt, értem ez alatt azt, hogy ne keljen elbujtatnom kép mögé stb...., ez azért kellene hogy amíg a vinyómat letakarítom és egy másik op. rendszert rakok fel, valahol tárolni tudjam a szükséges fájljaimat.

Van rá lehetőség?

Köszi a választ: Nemzetes

Elöző oldal
...
1009
...
Következő oldal