|
|
Bugok minden mennyiségben |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)
|
|
|
|
|
|
... 178 ... |
|
|
Hi! Igaza van Oguz-nak. Nekem is össze vissza váltogatja a menü sorrendjét a le-föl nyilakkal.
Üdv:Nos
|
|
|
|
|
|
Hi! A Tartalom Menedzser automatikusa mindig beleirja a táblázatba a <table> és a <tbody> közé a következőt: <T <TR> Ez teljesen tönkrevágja a táblázat felépítését.
Más. A http://le.fizet.hu/g-portal.htm címen lévő táblázatot nem lehet beilleszteni, mert valahol mindig félbevágja. Mit tegyek?
Üdv:Nos
|
|
|
|
|
|
Sziasztok! Az egész Gportal rendszerben van egy érdekesség. Vannak olyan felhasználók, akik ha Entert ütnek, a "piszkozatban" simán új sort kezd, de a végleges verzióban kihagy plusz egy sort. Ez is elég zavaró, képzeld el, amikor mondjuk egy dalszöveget akarsz beírni, és széthúzza. DE! Én, ha Entert ütök, (és ezzel nem vagyok egyedül) nekem egyáltalán nem marad ki sor. Oké, abban a verzióban, ahol most írom ezt a becses hozzászólásomat, ott új sort kezd, de a végeredmény, azaz az elküldött verzió marad. Most például ütök egy Entert -
és itt most új sort kezdett, de ti ezt nem észlelitek. Most mi történik? Ez elég zavaró portálkészítés közben...
|
|
|
|
|
|
Ezt akkor csinálja amikor portálnév már foglalt! Nem lehet két honlapnak ugyanaz a címe! Pl: Nem lehet két gportal.hu/brigi ! Érted? Találj ki mást! Velem is volt már ilyen!
|
|
|
|
|
|
Lenne egy kis baj nállam... Szóval bejelentkezek (az a jelszó amit kaptam és az a név amit írtam a regisztrálásnál) majd elmegyek a portál létrehozása részre, be is írom a nevét az oldalnak és azt írjaki, hogy regisztrálnod kell és eltörli a nevem a baloldalról és kezdhetem előről az egészet... de, akkor sem jó mindig ezt írja ki! Kérlek segítsen valaki!!!!!!!!! Bringus
|
|
|
|
|
|
Ja, hogy csak várni kellett volna. No, az meglehet. (Megjegyzés: ezt mondhattátok volna hamarabb is.)
ELőre is kösz a segítséget, akár én is összekeverhettem a sorrendet, mindenesetre helyreállítani nem tudom - a le-föl nyilak általam kiismerhetetlen szisztéma szerinti hatást váltanak ki. (Nálam most látszanak a képek. Az origoplay-en tartom őket, nem szeretném ha az itteni 50 megám hamar elfogyna - azt az ikonoknak és a képtáraknak tartogatom.)
|
|
|
|
|
|
Oguz: Eszembe nem jutott, hogy nem segítő szándék vezérelt téged. Ami a "hibát" illeti, sajna nem tudom elhinni, hogy a kép szélességének csökkentése javította meg a helyzetet. Azt már inkább, hogy a fájl méretének a szélesség mérséklésével együttjáró csökkenése okozta a javulást. Egy szerényebb sávszélességű internetkapcsolat esetén ugyanis igencsak hosszú ideig is eltarthat egy-egy kép feltöltése. (Az ADSL sem jelent igazán nagy előrelépést ezügyben, hiszen a felfelé irány annál is csak max. 64 kbps.)
Mindazonáltal nem szeretnék ebből parttalan vitát generálni - még udvarias hangvételűt sem. Készséggel elhiszem inkább, hogy időnként csak 500 px alatti képszélesség esetén készít előnézeti képet a szerveroldali PHP. Az is lehet, hogy a CIA keze van a dologban :-)
A sorrenddel nem maceráltunk semmit, érthetetlen a probléma. Bár én most nem is látom az említett menüt, mert valami külső helyről származó frikciós elnevezésű képeknek kellene ott lenniük, csak most nem látszanak. Majd visszanézek később.
|
|
|
|
|
|
Csak kérdezem: csináltatok valamit a menüpontoknak a menün belüli sorrendjét változtató programrésszel?
Akár igen, akár nem, nézzetek rá A Mi Városunkra . Ma reggelre meglepve tapasztaltam, hogy a Rovatok menü pontjai összekeveredtek, és amikor próbáltam helyreállítani, a le- és felfelé mutató nyilak teljesen kiszámíthatalan hatást váltottak ki. Az általam - és a kép által - megkívánt helyes sorrend: Friss>Aréna>Kultúrtúra>Lokalizé>Interjúk>Anno lenne.
|
|
|
|
|
|
Őszintén szólva: bánom. Ugyanis - remélem, ez egyértelmű - a segítség szándékával szóltam. Készséggel elhiszem, hogy most megjelenik a nagyobb képek előnézeti képe is. Cserébe ti is higgyétek el nekem, hogy május elsején délután ez csak azután történt meg, hogy a feltöltendő képek szélességét 500 pixel alá vettem. Ugyanezt tapasztalta a kérdező is, és - ha jól olvastam a reagálását - a szélesség csökkentésétől megoldódott az ő problémája is.
(Ha egy bizonyos hiba csak időlegesen, időnként fordul elő, az a hibakeresés és javítás szempontjából rosszabb a konzekvens hibánál.)
Majd megkérdezem az indexeseket.
|
|
|
|
|
|
Bocs. Mérges voltam, mert el akartam büszkélkedni a képpel, és csak egy g-portalos logót láttam helyette. Tényleg bocs, nagyon jónak tartom a portálépítést nálatok, nem kellett volna ilyeneket írnom. Bár ezt azért az elején tisztázhattátok volna. Bár azt mondod, tiltjátok az ilyen jellegű forgalmat, néhány kép mégis látszik... sőt van olyan is, ami hol látszik, hol pedig nem.... úgyhogy végképp nem értem, hogy is van ez.
Mégegyszer elnézés kérek minden ilyen jellegű -hátatok mögött történő- beszólásért (mert szerintem van még egy pár ott, azon a környéken), többet nem fog előfordulni. Ha bajom lesz, majd ide írok.
|
|
|
|
|
|
... 178 ... |
|
|
|