Nemtudjátok hogy miért nem jöhet be a bannerem?Pedig ugyanez volt előtte felakartam tenni egy másikat utána megint a régit de már nem jön be.Nem tudjátok mi lehet?
És nem tudom betenni a moduljaimat a menübe mert nem jelenik az ahol ki lehet választani hogy melyik menübe tegyem!
Ellenszer? Abból kiindúlva,hogy az ilyen K.is P.cs-öknek 60-80 az IQ-k. A hozzászólás elött fel kell tenni egy kérdést-példáúl egy popupp ablakban-,ami kérdésre csak a 100-120 IQ-al rendelkező ember tud válaszólni. :DDDDDDDDDDDDD Bár az irigység kiszűrését,még ki kell dolgozni valahogy máshogy. :DDDDDDDDDD
Igen, hogy ő az amit odaírt.. Egy "Kis P.cs" :) Nem érdemes nyomozgatni, szerintem annyi történt, hogy Pistike amikor apuci nem figyelt oda, 5 percre az irányítása alá vette a család számítógépét.
Nulla iq, maximális erőfeszítéssel, ne is foglalkozz vele!
Nem értem,milyen emberek vannak.Más oldalán is láttam,hogy beleronditottak a vendégkönyvbe,eddig nekem nem volt benne részem,ma én is megkaptam.De nem törlöm ki,lehet mindenkinek véleménye ez igaz.
Egyenlőre az swf (flash) file-ok csak más modulba való belinkelés céljából tölthetők fe a képtárba. Ha belinkeled, és paraméterezed, akkor meg fog jelenni, de a képtárban csak később lesz erre lehetőség.