»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
764
...
Következő oldal

3439.
2005.04.05 23:51
miért?milyen képformátumot tudtál másmilyent is feltölteni.
már kiváncsivá tettél.

3438.
2005.04.05 23:25

Ok! Köszönöm szépen a segítséget! Azért akadtam meg mert nagyon sok képet töltöttem az oldalra és eddig nem volt semmi baj és mindent ugyan úgy csinálok azt kivéve, hogy most már nem tudok bármilyen képtípust feltölteni csak jpeg, gif, png! Most viszont valamiért nem akar műdöni! És azt sem igazán értem, hogy hogy lehet ,hogy most már csak ilyeneket lehet feltöltenem?

Köszi!

Dorka

3437.
2005.04.05 22:04
Dorka85!!!
Ez neked szerettem volna idemásólni.
Olvasd csak el!

3436.
2005.04.05 22:03

3435.
2005.04.05 22:01

Sziasztok!

Előszőr is Mucuskának köszönöm a válaszát! De sajnos ez nem jött be!

A problémám még mindig az, hogy eddig nem tudtam feltölteni csak bizonyos típusú kép file-ket de most már sajnos mindenre azt írja, hogy hibás... tehát nem tudok képeket feltenni! Mitől lehet ez? Kérlek segítsetek! Mert ha ez nem megy akkor az oldalammal nem tudok mit kezdeni!

Előre is köszi!

Dorka

3434.
2005.04.05 21:54
Rychee

A képek ismétlődése azért,mert ugyanaz a nevük,érthető--és ez így jó.
Kezd eleged lenni a HTML kódokból?Nézd,vannak szabályok,amiket be kell tartani,,ha nem az lapoktól tanúltad a HTML nyelvet,sokminden "szenvedés".Azt hiszem ez is érthető.
Unod?
Erre mit mondjak--nézelődj más irányba.Flash-alapú honlap?
Vagy más programnyelv---Scriptek "gyártása"?
Nézelődj,kiváncsiskodj,ha ez már kezd unalamas lenni.
Egyszer valamikor valahol,csak megtalálod a neked tetsző dolgot a világban.

3433.
2005.04.05 18:57
superuser Kőszőnőm a választ , de hidd el már nagyon sok képet cikket feltettem ,és most is mindent kipróbáltam , de ez meghaladja az agyi képességeim:((( Eddig is igy csináltam :((

3432.
2005.04.05 17:39
nem értetted HITETLEN!!!

3431.
2005.04.05 17:16

Haladó hitetlen:

Itt minden működik. De:

1. nincs gépem

2. kezd tele lenni a t.k.m a htmlkódokkal.

Bővebben:

Suliból nyomulok neten(de csak napi 7-8 órát). A honlapom miatt egyre többet szoktam. Le tud kötni. De már más fejlesztési, bővítési, variálási lehetőséget nem látok, mint ezek a fránya kódok, amiket azért elég szépen át szoktam írni, lásd egérkövetőmet is( ha egyáltalán megnézted honlapom, ahogy kértelek). De nagyon be tudják zavarni egymást, meg mást is. Van egy másik hiba is, amit felfedeztem, képeim előképeinél sokkszor nem az van , mint amit takar, és így ismétlődnek egyes előképek, azt hiszi a látogatóm hülye vagyok, hogy ennyiszer felrakom, asszem azért van mert nevük egyezhet képeknek, de sok van már ahho, hogy jól nevezzem el  az új képeket... A te honlapodon asszem a tv-knél az mtv2 nyílra kattintva nem jött külön a link!

3430.
2005.04.05 15:38

Hy all!Hello Vebmester az oldalamat egy HTML-kód  elrontotta már írtam mailt de nem csináltál semmit na mindegy azt szeretném hogy a portálom címe:NEM REKLÁM!!!!www.pocketmon.gportal.hu nagyon szépen kérlek nézd meg!!!

Pepesi

Elöző oldal
...
764
...
Következő oldal