»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
179
...
Következő oldal

244.
2004.05.17 00:27

Rolcsita: Nem esett jól nekünk a "kis szemét" jelző abban a bizonyos fórumban! Jössz egy Bocs-csal!

A G-Portálon tárolt képeket nem véletlenül nem lehet máshová belinkelni. Mivel ingyenes a szolgáltatás, a reklámmegjelenésekből kell fenntartanunk. Ha valaki az itt felhasznált tárhelyet máshova linkeli, akkor az csak felhasználja a tárterületet. Természetesen ez sokak esetében csak ritka kivétel lenne, tőlük mintegy elnézést is kérhetnénk. 

Az intézkedés bevezetéséhez az adott okot, hogy egyesek az itt feltöltött bannereiket linkelték be millió egy helyre. Mások meg anim-gifeket készítettek, több portált is foglalva és teljesen megtöltve, majd ezeket más weblapokon tették közzé, utalás nélkül a G-Portálra.

Ez a mi szempontunkból meddő forgalom, ezért a tiltás. Köszi a megértést.

243.
2004.05.16 23:34

Oguz: szívesen válaszolnánk az indexfórumos felvetésre, de egyszerűbb, ha őket kérdezed meg. Valszeg ők tettek be ilyen korlátot. Mi nem, az biztos.

A képméretre meg még egyszer: nincs méretkorlát! Csak fájlformátum-korlát van az automatikus előnézeti képnél, nevezetesen csak .jpg és .png fájloknál "nyúl bele" a PHP.

Hogy könnyebben elhidd, látogasd meg a külön e célra létrehozott portált: www.oguznak.gportal.hu ! Remélem, nem bánod!

242.
2004.05.16 15:12
Megoldódott. :)) Az egyik látogató véletlenül forráskódot írt a csetbe. Már nem kell fáradnoto. További jó pihenésT!

241.
2004.05.16 14:53
Üdv a szerkesztőknek. Meg szeretném kérdezni, hogy a portálom ( //horthy.gportal.hu ) miért ír ki szintaktikai hibát (lezáratlan karakterlánckonstans). Válaszukat előre is köszönöm.  

240.
2004.05.14 23:10
jav: természetesen #31-es hozzászólás, és nem hivatkozás.
rolcsita

239.
2004.05.14 23:08
Az előzőekhez kapcsolódva... Kedeves Adminok! A g-portalos oldalamról szeretnék képeket illeszteni különböző fórumokba, ide-oda. Néha sikerül, néha nem, csak a g-portal logója kerül a helyére. Miért van ez? Visszaolvastam a fórumot, láttam, hogy dracaena-nak is hasonló problémája volt, meg tudok másról is a környezetemben aki küzdött ezzel, de a válaszban sajnos nem derült ki, mit lehetne csinálni. Az adott fórum, ahol nem látható a behivatkozott kép, az itt van, a #31-es hivatkozás (nem az én képemről van szó, de most csak ezt találtam hirtelen). Ha már rajta vagytok az ügyön, akkor bocs, hogy beleszóltam. Más. Belső oldalra linkelés: rákattintasz jobb gombbal a menüben az oldal linkjére és ott kiválasztod a "Hivatkozás címének másolása" menüpontot (csak Mozilla böngészőben), ezt illeszted a html-kódba. Egyébként én 640*480-as és 600*450-es képeket rakok fel, tökéletesen látszanak, megfelelő felbontás (1024*768) mellett. Tisztelettel: rolcsita //rolcsita.gportal.hu/

238.
2004.05.14 10:12

Meggyőzhető vagyok. Csakhogy mi nem erről beszélünk. Mutasd meg légy szíves, hol van ennek a nagy képnek az előnézeti képe! (Amit nem te töltöttél fel, hanem a rendszer készített el automatikusan.)

Nem mondtam, hogy feltölteni nem engedi, azt mondtam, hogy nem csinál hozzá előnézeti képet.

Arra van valami ötleted, hogy bizonyos helyekről - pl index fórumok - miért nem lehet a belső oldalakra linkelni? Nekem fontos lenne, mert ha kaserolom a Mi Városunkat, akkor azt többnyire valamely cikkre hivatkozva teszem. (Tenném.)

2004.05.14 09:14

Helló!

Újból képméret. Feltöltöttem egy 585px*800px nagyságú képet IDE. Remélem most már elhiszitek, hogy nincs pixel korlát.

236.
2004.05.13 11:40
Szia Oguz, mindjárt megnézem mégegyszer ezt a belső-link dolgot. A múltkor nekem nem működött, ami azért lenne rossz a G-portálnak, mert elesnénk mi is, az üzemeltetők is attól a lehetőségtől, amit a Startlap nézettsége nyújt. Aki nem tudná: lehet ajánlani oda linkeket, bármelyik oldalra, és ezzel is fokozni az itteni nézettségünket!!!!

235.
2004.05.13 11:35

Szia, köszönöm a választ. Lehet ám az én gépemmel is probléma, nem vagyok valami nagy szakértő, ezért bocsi mindenkitől, ha olyasmit jeleztem problémának, ami nem az. Pl. a banner most jó, arra meg nem is gondoltam, hogy idő kell a betöltődéshez:)

Elöző oldal
...
179
...
Következő oldal