|
|
Portálépítés |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ügyes! Látom vannak ötleteid.
Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.
|
|
|
|
|
|
... 769 ... |
|
|
neked 200 forint pénz? nem túlzok,de én annyi pénzért le sem hajlok,pedig egy szimpla átlagember vagyok! Ez a minimum egy ilyen portálért. Ez oly kevés pénz(1 dollár),hogy ha csak 1 évre számolod ki,az nem éri el az 1 forinton naponta. Ha több évig használod a portált,le sem lehet írni,olyan kevés. A többszörését is elkérhetnék,mégsem teszik,ergo:megint csak nekünk tesznek jót azzal,hogy ne tudjon 1-2 ember 30-50 portált csinálni,amit aztán "otthagy" a semmiben! Kár hogy te ezt nem látod.De hálisten,ez csak olyanok fogják kritizálni,akire nincs szüksége a gportálnak,hisz csak regisztek mindenféle portált--tartalommal meg nem töltötték meg---akkor meg minek? Így van,az ilyen regizősökre senkinek nincs szüksége. Hidd el,senkinek nem fogtok hiányozni,ha elmentek innen----regizősök-mindenért kritizálók! Csak nyerünk azzal,hogy elmennek innen.
|
|
|
|
|
|
Tök rossz hogy most már fizetni kell egy oldalért !!!Nembaj irány az uw és az atw és vele együtt a Mysql!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Dehogy carina1.Sokunkat megviccelt már egy-egy skin. Még
engem is,a mostani skinemnek van egy hiánya--én meg azt hittem a gportálnál még
folyik a fejlesztés--csak jó sokrá jöttem rá véletlenűl(karácsonykor),hogy ez
nálam csak annál a skinnél jelentkezik,más skinnél nem. Sebaj,így
tanulunk. :DDDDDDDDDDDD
Lillasims3
Azt írtad jártál már hitetlen
honlapján. Hidd el nekem,annél egyszerübb bannerkészítő program nem
létezik. Illetve itt egy egyszerübb--de csak 1-2 stílus közűl lehet
válogatni---de mondjuk az igaz,hogy itt nem kell letölteni semmilyen
progit. http://www.animationonline.com/banners2/A hitetlen féle
"Csinald magad banner" már bonyolúlt neked?Ha igen,hát akkor marad az a
honlap,amit ajánlottam az elöbb. CarnenStep.Olvasd
ezt el! Az Egyszerű modulban nem látszik a szövegszerkesztő!
Miért?(klikk)
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!
Nagy segítséget szeretnék kérni.
Hiába irok a portálomon valamilyen szöveget, nem tudom hogyan kell formázni, mert csak ömlesztve írja be.
Léci segítsetek. köszike
(a portálom: starsonthesky)
|
|
|
|
|
|
Köszi Haladó!
Willeva, én is meg szeretném tudni,mert már voltam sok helyen, de volt ahol sz*r volt a minöség vagy nagyon bonyolult volt.
|
|
|
|
|
|
SZIASZTOK !! HALADÓ ezt csak Neked sugom meg halkan (DDDDD), hogy ez olyan, mint a Se Veled, Se Nélküled mozgalom. Ekkora ököragyu nem lehettem:))) DDDDD hogy ennyire ragasztkodjak ahhoz a színhez. Köszi, hogy fölhomályosítottad mély álomban szunnyadó ragaszkodásom. Most ha megkukkantod az oldalam, máris láthatod milllllllen csudi jó lett a fejlécem :))---- de ne mondd el senkinek DDDDDD Ehhez szerintem még az ovodaelőkészítő is elég lett volna, de hát ha én ennyire ragaszkodó tipus vagyok :)))
hálám jeléül DDDDDD
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!
Tudnátok segiteni, hogyan kell bannert késziteni? Szeretném máshol elhelyezni, ha segitenétek, akkor lapunkon a Tieteket is elhelyeznénk.
Köszi
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!
Tudnátok segiteni, hogyan kell bannert késziteni? Szeretném máshol elhelyezni, ha segitenétek, akkor lapunkon a Tieteket is elhelyeznénk.
Köszi
|
|
|
|
|
|
jaaaaaaaaaj,carina1.Megvan! Ez az,mikor látom is mi a
gond,és nemcsak elképzelem:DDDDD A dizájn különlegessége ez,ami számodra
"probléma". Mególdás:Változtass a dizájn-on(Skin-kinézet) És meglátod,jó
lesz!
Kalatnytyu Ne isteníts kérlek--hisz cserébe
kapok tőletek sok szép dicséretet,és a látogatottságom is ezért magas. Tehát
pro/kontra Ok?
Edios Nem-nem lehet megváltoztatni a
címet.
Lillasims3 Nézz itt körűl:(HTML-kódok) http://javascriptkit.com/cutpastejava.shtml és
itt: http://www.dynamicdrive.com/ Illetve
ha nem elég,ird be a keresődbe ,hogy script,vagy HTML kód--vagy ezeknek a
szinomímáit!
Ronakos. Ezt kérdezd meg mástól,mert
erre etikai okokból nem válaszólhatok.
|
|
|
|
|
|
Én is meg szeretném tudni, hogy: hogyan lehet megváltoztatni a címet?!
Tud valaki kódokat?[a hitetlen honlapon kívül, mert azt már láttam]
|
|
|
|
|
|
... 769 ... |
|
|
|