»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
770
...
Következő oldal

3379.
2005.04.02 10:56

Meg lehet változtatni a címet??

3378.
2005.04.02 09:09

Sziasztok. Kérek valakit aki segíteni tud. Van egy portalom, nem olyan régen nyitottam. Valami hiba történt még az indulásnál, mert abszolut nem enged logót és logó háttérképet feltenni. A logó/- és logóháttérkép helye osztódik, ezért nem tudom feltenni. Ezért nem akarok a webmesterhez fordulni, de valószínű, hogy csak Ő tud segiteni.

www.gportal.hu/carina1

köszi

Haladó már válaszolt, de sajnos nem az a probléma, hogy nem tudok képet beilleszteni, hanem maga a fejléc háttere osztódik, de ezen szerintem én nem  tudok javitani. Töröljem az egész weboldalt??? nem szeretném.

3377.
2005.04.02 08:36

és honnan töltöm le a Scripjét az online rádiónak ?

thx a segítséget.

3376.
2005.04.02 08:27
Sziasztok Most nem a bajokrol beszélek.az egyszerü modulnak miért ez a neve????Pedig nem is egyszerü:Linkbeillesztés,html kodok,képek,on line rádio,valutaválto,meg még sok ilyen cucc!!Egyszerü modul a neve és közben meg még sok mindent lehet az egyszerün kivül!!!Nem??? Amugy Halado vagy hitetlen Te olyan sokat gondolsz ránk:kiteszed a valutaváltod elérhetöségét,a visszaszámlálo modulnak is a html kodját stb.!Ez tök rendes töled!!!!! Nem csak azt akarod hogy csak a tiéd legyen a legjobb hanem másokat sem hagysz cserdben!!!(szó sincs itten arrol hogy meg akarnálak sérteni vagy hogy rossz indulat van bennem,semmi ilyesmi)de én nem viszem el az összes html kodjaidat csak 1 párat hogy ne hasonlitjon 1 másra a honlapunk!De aki meg kérdezi hogy honnan van tudom a szlogent:Hitetlen homepage A legjobb scriptek szállitoja! :)

3375.
2005.04.01 21:44
Ronakos.

Valahonnan meg kell szerezned az On-Line Rádió HTML-kódját--becenevén "Scriptjét",és be kell másolnod egy egyszerű modúlba.
Hogy hová?
Itt le van írva hogy hová:
Hol tudok beírni HTML. kódokat?(klikk!)

3374.
2005.04.01 21:14
Online rádiót hogyan kell csinálni plz  segítsetek. thx

3373.
2005.04.01 20:48

Rychee

Tényleg csak tippeltem,mert minden harmadik probléma,az,mint neked.
Nem a flash-el van gond--"ilyen szempontból mindeggyik veszélyes" lehet,ha nem jól szerkeszted át--van mikor elég egy rossz karaktert törölnöd a HTML kódból--és ez az eredmény.
De annyira nem gáz--és az első botlás után,óvatosabb leszel.

carina1
Akkor nem tudom,én még ilyen problémával nem találkoztam.
Aggódni ne aggódj,csak szép lassan esek vissza a munkábamba--ez minden évben így van---Nekem a tél ilyen szempontból mindig szabad.

3372.
2005.04.01 14:44

HALADO!! Köszönöm a válaszod, de nem a kép behelyezéssel van a problémám, hanem egyszerüen a fejléc több részre osztódik és abszolut nem enged be semmit, nemhogy akármilyen képet. pl: ha 0-250-ig emelem a méretet, akkor több vizszíntes csíkra osztódik a háttér.

haladó hol voltál eddig, néha benézek ide és nem láttalak, kezdtem aggódni :) remélem csak a húsvéti ünnepek miat tnem voltál. //Carina

3371.
2005.04.01 13:54

Jaaa, te vagy az hitetlen? Most látom hogy a te oldalad  a hitetlen! Már rég akartam veled beszélni!

Sok mindent köszönhetek neked(scriptek,ötletek...) , de nem tudtam írni vendégkönyvedbe akkoriban, mert rossz volt "vala(m-k)iért".Még folytatom írásom, mindjárt....

3370.
2005.04.01 13:51
Ezek szerint nem szabad ilyen bonyolult (flash-es) html-t írni menüpontcímnek?

Elöző oldal
...
770
...
Következő oldal