»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
131
...
Következő oldal

724.
2005.04.13 21:58
Nem törölve van, az biztos. Mert akkor nem jelenne meg abszolút semmi a fejlécben, és 404-es hibát okozna. Itt viszont a fejlécben szerepel a név. Az oldal címe ugyan benne van a személyes adataim között, de leírom, hogy egyszerűbb legyen;) //gportal.hu/raindrops

723.
2005.04.13 21:54
Szeretném megkérdezni, hogy miért nem működik a portálom? "A keresett fájl nem található" Ez mitől van?:(( Törölve lett? Nincs rajta semmiféle nemgportalbarát kütyű, ami ezt előidézhettem volna! Kérlek, nézze meg valaki. Délután még működött.

722.
2005.04.04 11:07
is is.
Persze a legnagyobb kulcssserepet a mi sebességünk,illetve hogy adott pillanatban mennyi számítógép kér le egy "lapot".
De nem elhanyagólható az a tény sem,hogy kicsit megkönnyítették ezáltal a gportál számítógépének a munkáját.
Nem mindegy,hogy egy számítógép "memóriáját" fullra terheled,vagy csak fél gőzerővel kell dolgoznia.
A fentmaradó "fölös munkabírást" ránk tudja fordítani a processzor.
Kb. valami ilyesmi.
Azért ez összetett dolog.
Persze attól még a leggyengébb láncszem itt is lehet az én gépemben(kis sebességű processzor),illetve példáúl a sima Matávos vonal.
Mindegy--a lényeg,hogy takarítani mindig kell.
A gportálnál is,az én gépemen is---illetve az összekötő szervereken.

721.
2005.04.04 09:41

Szerintem tárhely szabadul fel a nem aktív helyek megszüntetésével. De a terheltséget a forgalom okozza.

Nem is minden esetben a G-portál rendszer, hanem egyéb útvonalak átviteli képessége is kihat.

Más szolgáltatóknál is észlelhető belassulás.

Majd kiderül.:)

2005.04.03 17:56
Töröljük azokat a portálokat, amiknek a tulajdonosa 3 hónapnál régebben nem lépett be a portáljába, ill. folyamatos szerver bővítés megy.

719.
2005.04.03 15:30
Hogyan fog megoldódni?

2005.04.02 23:24
Első körben köszönd ezt meg azoknak, akik egyszerre 3-4 portált beregisztrálnak, aztán otthagyják. Amúgy a probléma meg fog oldódni.

717.
2005.04.02 17:34

Az a baj a gportal-lal, hogy csúcsforgalom idején iszonyú lassan tölti be az oldalakat, és töltés közbeni scrollozásnál teljesen elmossa az egészet..

meg néha oldal nézegetés közben egyszerűen csak elkezd lagzani...

de ez nem is igazán bug, csak egy kicsit

716.
2005.04.01 22:46
szerintem azt már régebben éppen te regisztráltad--és így lesz olyan sok gazdátlan honlap
:DDDDDDDDD

715.
2005.04.01 10:10
Egyébként találtam egy bugot...regeltem a rokanet.gportal.hu-t de azt írta hogy már foglalt..ezért megnéztem a lapot, de nem volt ott semmi..próbaként bepötyögtem a nevem és jelszavam..és belépett..lehet hogy így lesz annyi gazdátlan, üres portal, nem?

Elöző oldal
...
131
...
Következő oldal