»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
775
...
Következő oldal

3329.
2005.03.29 09:51

Nem tudja valaki,hogy lehet videót felrakni a portálra és szavazást hogy lehet csinálni, mert már máshol is láttam?

Előre is köszi. :)

2005.03.28 23:21
Hi.Csak azért írok mert megoldottam a problémám.
Öcsém átálitotta az időt a gépen és ettől megbolondult az egész gép.
Köcce ha segítenbi akartatok.
Totya

3327.
2005.03.28 23:13

Sziasztok! Nem éppen a portálépítéshez tartozik a kérdésem inkább a portálszépítéshez Nem tudtok olyan helyet, ahol apró kicsi és nagyon szép rózsákat lehet találni. Köszike

3326.
2005.03.28 22:57

Megtaláltam azt, hogy mi a hibás nálam (Tudjátok: "Hiba a lapon található parancsfájlban...") ha nem, olvassatok vissza lécci :( Na amikor az Internet Explorer állítgattam a biztonságnál, és kikapcsoltam az "Active Scripting"-et, akkor midnen okés volt, csak a szövegeszköztár nem működött. De ha bekapcsolom, akkor a betűszínező nem jó. Akkor most a "Java"mmal van a gáz? Léccike segítsetek!!! :((( (Ezt a rózsaszínt is csak úgy tudtam szinezni, h fél órát vártam, mirte bejött a szinező ablak)

dmaster! Én is nemrég ezt kérdeztem. Egy portálon belül csak 1 fórumot lehet nyitni sajna :((

3325.
2005.03.28 22:47

Sziasztok

Hogyan lehet több Fórumot csinálni egy portálon belül?

2005.03.28 21:08

Hi.Nekem olan ügyben kellene a segítségetek hogy:

Van egy portálolm www.surjany-ifi-klub.gportal.hu

és fölraktam a zenei modult.na idáig semmi gond sem volt,csak cefetül lelassította a portalom, fogtam magam és leakartam törölni.akkor engedte is de mikor kijelentkeztem ugyanúgy fönn maradz.Gondoltam megpróbálom egy haverom sz.gépérőr. csodálkozva néztem hogy ott már nincs rajta a zenemodul.Sőt az ő gépéről még a kinézetet is módosítottam .Nálla sikerült.

ez mind semmi.Haza jöttem .Gondoltam meg nézem mire mentem az egésszel.Nállam semmi változás.Zenemodul maradt,Kinézet maradt.Sőt akkor vettem észre hogy (van egy olyan script fölrakva ami a névnaposokat köszönti) a Megjelenített Név és dátum 2005 Február 28 Elemér napja. Nálla az is a megfelelő volt.

KÉRDÉSEM: Mi Lehet a probléma?

Ha tudtok segíten megköszönném.

Totya

3323.
2005.03.28 17:04

snowsports

De igen.
Lehet több flash-menüd--csak abban az egy Flash-menübe már nem tudsz több menüpontot rakni,csak ha elöről kezded.
De mikor kipróbálod rájössz.

3322.
2005.03.28 15:42

Haladó amit a flashbutton hoz írtál segítséget az azt jelenti hogy ha elkészítek egy flash menüt akkor már nem is rakhatok semmi újat a honlapba csak úgy ha az egészet előlről kezdem???????

3321.
2005.03.28 15:16
Épp ezaz, hogy mindenkinél műxik, csak nálam nem. Vki azt mondta, h Java hiba (???) Akkor mit kéne tennem?
Köszi

2005.03.28 13:30

Muryka érdekes hiba, kipróbáltam, nálam működött. Ez szerintem inkább böngésző hiba, mint G-portál.

Elöző oldal
...
775
...
Következő oldal