»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
778
...
Következő oldal

3299.
2005.03.26 07:57
   És még hogyan lehet olyan linket létrehozzni mint pl.://gportal.hu/portal/stream/ -nél van a smiley a linkeknél.plzplz segítsetek

3298.
2005.03.26 07:37
 Hogyan lehet képes linket létrehozni ?thx

3297.
2005.03.25 22:09
OtherGirls: A vendégkönyvbe úgy lehet írni, mint egy szövegszerkesztőbe, kijelölöd a betűket és átszínezed mint a wordben. Képet az insert image  (<ez az) gombbal rakhatsz be. Ha mozillát, netscape-t vagy operát használsz vagy alacsonyabb verziójú IE-t, akkor meg kell tanulnod a HTML-nyelvet, ami nem olyan nehéz, csak el kell olvasni pár dolgot hozzá pl itt .

3296.
2005.03.25 22:00

Hali! Tud nekem v.ki segíteni abban, hogy hogy lehet az oldalamra letöltést csinálni /mármint olyat, hogy az én saját videómat lehessen letölteni/? Köszi

3295.
2005.03.25 21:33
Hycsa mindenkinek!!! Léccives vki mondja meg ,hogy lehet ,mondjuk a vendégkönyvbe szinessel irni vagy képet hogy lehet betenni??!!!LÉXCCI fontos lenne!Ja és mondjuk a menüben a menüpontok elé hogy lehet tenni mondjuk egy dallamjelet vagy egy szivecskét vagy mittom én akármit is????!!!!!! Lécci válaszoljatok!!!!!!! elzu

3294.
2005.03.25 20:28

Helló! Szretném, ha az oldalamon ketten lennénk adminok. A GY.I.K-ban olvastam, hogy elsőnek ingyen megcsinálják, csak írnom kell egy e-mailt. De kinek? Én küldtem levelet a Webmesternek portálnévvel loginnévvel stb. de eddig semmi nem történt. Jó helyre írtam? Ha igen majd értesítenek?

Ma6ma

3293.
2005.03.25 15:50

Hello Balazska7 Lehet szavazást késziteni!Erröl a témárol már volt szó/lejebb/ és Andris16 egy oldalt ajánlot nekeünk:http://x3.hu amivel nem jártam sikerrel mert maga az oldal sem indult el! De az én oldalamra irt a Hitetlen aki 1 portálzseni /ha nem ismernéd/és hogy ő ajánl jobb szavazo modult a portálján amit én nem találtam meg!Szerintem látogass el hozzánk,mert pl.: hitetlen több mint valoszinü segiteni fog!Csak észre kéne venni-e az üzenetem!De majd vhogy megkeresem!Ha megtudom milyen szavazó izét ajánl megfogom irni neked Balazska7 itten!!!!

Én oldalam:(katt)

Hitetlen://gportal.hu/hitetlen

Szia

3292.
2005.03.25 14:21

Hello!

Van 1 g-portalos oldalam: www.gportal.hu/fifaleague

Az a kérdésem lenne, hogy lehet-e szavazást csinálni és ha igen akkor hogyan.

3291.
2005.03.25 13:23
Bocsi,lassu a gép és sürgetés céljábol nyomogattam a hozzáad gombot! 

3290.
2005.03.25 13:21

Sziasztok  Ronakos:Asszem kezdö vagy ugy hogy leirom részletesen! A képTárba lehet több képet is feltölteni(Root menü->modulkezelö->/fent/Uj modul hozzáadása:Képtár kiválasztása ugy hogy az 1-szerü modul mellet lévö jelre katintasz mikor kiválasztod a modul tipusát)Ha menübe akarod tenni az inaktiv menüpontnál át kell váltani a "nincs a menüben" szöveget arra,ami a menüd neve!És kész.Utána menünél rákatintasz,uj képtár létrehozása,és abba sorozatba töltheted fel a képeidet!

Vigyázz:a root menü statisztikájába + tudod nézni a feltöltött képek összméretét!Ez nem haladhatja meg a 40 mb-ot,de még plussz 10-et enged a gportál!  Ha jol tudom!!!

Ennyi Örülök hogy én is tudok segiteni!  Szia 

Elöző oldal
...
778
...
Következő oldal