»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
788
...
Következő oldal

3199.
2005.03.18 18:09
Haladó:hol kéne látnom a betütipus kiválasztást??? Az "egyszerü" nevü modulba feladja a betütipus kiválasztását,és azon belül a képmegjelenitö is müködik,söt be is tudok illeszteni képet csak nem lehet rákatintva "elöhozni" a e-mailcimemet!!

3198.
2005.03.18 18:02
1.A regizésed sikeres volt a honlapomon,tehát ha ide be tudsz írni,akkor oda is
2:a kód működik,valszeg a géped ezt a kódot Szombatként mutatja--valszeg a gépedet kell átállítani ott lent a jobb oldali sarokban.
/ha a demomnál is szombatot látsz,akkor tuti--ha nem,akkor nem tudom--valamit nem jól csinálsz.
3:mikor érted már meg,hogy itt ne beszélj a honlapomról?

3197.
2005.03.18 17:58

igen-igen,az egyedi skín tervezésénél használatba kell hogy vedd annak a csúnya bácsinak a tudását
:DDDDDDDDDDDDDD

A webeditor?
Ez az egész mindenség,mikor példáúl megnyomod a hozzászólás gombot,és amibe írsz.
De ugyanilyan minden modulod is,mikor szerkesztesz!
No és te látsz ilyen gombokat?

Mert akkor sirály,akkor már csak rajtad áll
/mert van aki nem látja!/

3196.
2005.03.18 17:53
Sziasztok 1000 kössz Halado Abban igazad van,hogy máshol láttam.MÉg annyit tudsz segiteni,hogy hol találom meg a web editort????(letölthetö,magyar verzio?)Fogjuk rá,hogy kezdö vagyok mert kb 3 hetes a portálom! amugy van olyan amit csak a webmester tudd késziteni,vagy már megint tévedek(a Gy.i.k.-ban a dizájn tervezésnél)köszi még 1-szer

3195.
2005.03.18 17:42

Szia haladó

Felmentem az oldaladra és letöltöttem a névnapos html-t eddig nincs is semmi gond, de Szombatot mutat ez már gond de nem értek hozzá és mit csináljak ha átakarom írni, hogy Pénteket mutasson és a szövege sem tetszik! Azért ide írok mert regisztráltam magam az oldaladra és ezt az oldaladon akartam kérdezni de belépek (manf2000 néven) eddig nincsis baj, de ha a fórumba beakarok lépni azt írja ki egy kis adlakban, hogy (A futtatás közden hiba történt. sor: 354 Hiba: A várt elem objektum)  Nemtudom mit csináljak? :)

Bocs ha sokat írtam! :)  

3194.
2005.03.18 17:36
HajnaliFény.

Újra megnéztem,és nem káprázott a szemem.
Ott van működik.
(akarom mondani káprázik tőle a szemem,olyan szép!:DDD )

; )

3193.
2005.03.18 17:33

Kalantyu

Ez a jöttünk,láttunk győztünk nevű honlapépítő portál!
Ha bárhol bármit látsz egy gportálos oldalon,azt mind mi csináltuk,azokhoz nekünk nem kell a webmester./micsoda szó--mi ilyet nem is ismerünk!:DDD/
Ergo:azokból mindent te is meg tudsz csinálni.
És most a kérdésed.
Elöbb olvasd ezt el:
Link helyezése képre/szövegre(klikk)
ha megtanúltad(begyakoróltad)

akkor utánna olvasd ezt el:
Link egy másik modulra(klikk)

Csak akkor sikerűl,ha mindkét oldalt elolvastad!!!

És üdv a honlapépítő-függők fedélzeten.

: )

ui.
Olvasgasd ezt:
http://tutorial.zsembes.hu/viewforum.php?f=2&sid=1299eb65e87aa59bf15517f83c50bdc4
És ezt
Súgó - Gy.I.K.

3192.
2005.03.18 17:11
Császtok Én portáltulaj vagyok(gportal/tarajostomi.hu),és uj skac itten a hozzászolásokban Na az lenne a kérdésem hogy hogy lehet azt megooldani hogy nyitok 1 modult 1 névvel és képet töltök bele abba a bizonyos modulba.Miután kijelentkezek a képre rákatintva elöjöjjön pl: 1 emailcim.Tehát szeretnék 1 olyan modult hogy "irj nekem"névvel,rákattintok a feltöltött képre és elöjön az e-mailcimem!Vagy azt késziteni kell a webmesterrel???? Köszi aki tudna segiteni

3191.
2005.03.18 15:25
Még jó h én nem látom:D De azért köszee:)

3190.
2005.03.18 14:59

kutyaruci.

Írj a webmeternek,ő megtudja csinálni(álltalában 24-órán belűl--álltalában!)
webmester@gportal.hu

HanjaliFény.

Azt te minek nevezed ott a honlapodon,a kurzór körűl repkedő tüzijátékszerű akármicsodát?

?

Elöző oldal
...
788
...
Következő oldal