Páldúl nem "úgy" teszel fel zenét,hanem magad másólsz be egy HTML kódot,ami mególdja ezen problémádat. Mondjuk nálam van egy ilyen kód,de mivel ez nem a reklám helye,kérdezd meg mástól,hol találsz egy olyan oldalt,ahol a zene HTML kódja le van írva.
A HTML szerkesztőd itt van jelezve:
Az a kacsacsőrszerű gomb itt van piros karikával jelezve: (az a HTML szerkesztőd)
Háttérzenét adtam az oldalhoz. Hogyan oldhatnám meg, hogy tartósan ki lehessen kapcsolni. Ha most kikapcsolom, egy menüpontra, vagy hivatkozásra kattintva újból bekapcsolódik :(.
Kapunk rá igéretet,hogy a nem túl távoli jövőben frissűlni fog a top10? Már napok óta "beragadt",és eleddig olyan türelmessen nem szóltam. Most is csak félve érdeklődök.
Igen,volt egy olyan bibi hogy mindnek volt neve aztán beléptem egyszer és az egyiknek eltűnt egyszerűen.Na most azóta annak se tudok újra nevet adni meg másnak sem:S De tünt el háttérkép is egyik napról a másikra,azt szerencsére leet javítani.
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom hogy modulszerkesztőben modulfeliratot meg akarom változtatni pl,be is írom,kattintok a módosít gombra erre kiírja hogy modulfeliratot kötelező megadni. De bármit akarok itt módosítani mindig ezt írja ki.