sajnos ilyen "mélyen" nem értek a géphez. De tény,vagy beragad a honlajuk,vagy folyamatosan nyitja az új ablakokat,a múltor 37 oldal után reset gombot kellett nyomnom :(((((((((
de még kapásból tudok 10 ilyen honlapot,ahol mesterséges uton szabályozzák a látogatotságot. persze ez csak egy dolog, de mikor a honlapjuktól "nem lehet" szabadúlni,az már egy kicsit több,mint bosszantó.
♥ Ibolya oldal... oldalával is valami hasonló van. én sem értem miért kell az ilyet megengedni. Ráadásúl azt még a feladatkezelővel sem lehet kikapcsólni.A számítógépemet kell miatta újraindítani--ráadásúl már többszőr klikkeltem rá véletlenűl,mert ha a linkjét ráteszi egy szövegre,az ember nem nézni,hogy az hová írányít. Persze,mert rákötik magukat olyan látogatotság növelő generátorokhoz,ami nem csak a látogatotságukat növelik,de még képesek is valami vírusféleséget ránk rakni. kár.....
Ajánlanám figyelmetekbe hogy a gportal.hu/bubajosboszik oldalon vki berakot egy js-t ami mig bezárod az oldal a feladatkezelöben nem jucc tovább cucot és sztem a oldalkészitöje se repeshet e láttán sztem ha tudjátok szedjétek ki onan azta js-t ;) elöre is köcee :) Daxy