»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
181
...
Következő oldal

2004.05.06 08:01

Szia Tincsike!

Ez nem miattad van, hanem azért, mert a Föld IQ-szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá. :)

Én ilyenkor általában monitort fertőtlenítek. :)

223.
2004.05.05 22:31

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy mások chat-jét is szétzúzta-e valaki idétlen beírásokkal, vagy csak én vagyok ezzel kitüntetve?

Mellesleg nem értem miért szórakozik ezzel, jóformán nem is érek már rá a portált frissíteni, mivel árthattam annak, aki telehányta a chat-et?

Tincsike

222.
2004.05.05 14:04

Thx Oguz.

Asszem maradok ennél a megoldásnál, mert amit te mondasz, azt a logót sajnos nem tudom középre helyezni, stb stb.

üdv

221.
2004.05.05 13:05

Hát ez tényleg rejtélyes - talán majd valami illetékes.

A Stílusok menüpont alatt van egy "logo-fájl" nevű beviteli mező, azon keresztül feltöltheted az oldal fejlécébe a logót - az tutti nem vész el. Igaz, ez a felső részen egy egész sávot elfoglal, és emiatt egy kicsit megváltozik az oldalad képe a mostanihoz képest.

Üdv: kbs

220.
2004.05.05 10:32

Hi!

Emmi paranoia, csak a kisebb idegesség azért tört elő belőlem, mert mindent a GYIK parancsa alapján végeztem. Mert hát itt ugye a gyík mondja az igazságot.

Szal a történet. A logót egy olyan képtárba helyeztem fel, mint Ob tampont. Egy olyan képtárba amelyik nem látszik az oldalon. U.n. láthatatlan képtár. (ahogy a gyík is javasolja).

Ezek után portálépítési tudásommal létrehoztem egy egyszerű modult, és beillesztettem a képet (a lógót és annak linkjét a láthatatlan menüből)

Mindez portálom díszét képezte 2 hétig, amikor is egyik pillanatról a másikra eltűnt. Ekkor gondolatam, ránézek a láthatatlan képtárra. És mindegyik kép ott volt, amit eddig feltettem, kivéve a logómat, mert az meglógott. A kép helye ott volt 0 kbyte-tal, de a kép sehol. Sírvafakadtam, és megírtam az előző levelet.

A kérdés továbbra is él. Mi történt?

Ezt a mondatot :" A fejléc logót közvetlenül, menübe illesztés nélkül is fel lehet tölteni - na, az nem fog elveszni." tökre nem értem.

Üdv:

az attis

219.
2004.05.04 18:44

Paranoia rulez! :)

Valami nem stimmel annak a logónak a helyével. Jól látom, hogy beraktad egy képtárba, és onnan illesztetted be egy menübe? A képtárban megvan a kép? Lehet, hogy megváltozott az URL-je. (A Yahoonál pl. ez mindennapos. Nem is lehet az ottani képtárat portálhoz használni.)

A fejléc logót közvetlenül, menübe illesztés nélkül is fel lehet tölteni - na, az nem fog elveszni.

218.
2004.05.04 18:20

Hello. A portálomat egyedül szerkesztem. Ennek ellenére ma előfordult, hogy eltűnt (egészen pontosan törlődött) egy kép az oldalról. A jelszavam olyan bonyolult, hogy átlag ember ki nem találhatja. Szeretném megtudni a G-PORTÁLTÓL, hogyan lehetségez ez, hogy (jelen esetben a portálom logója) de csak ez az egy jpg file eltűnjön. Kérlek válaszoljatok e-mailben jopofa@gportal.hu

Mire megnézitek az oldalt: //jopofa.gportal.hu

r valószínűleg visszahelyezem a logót, de nem szeretném ezt a műveletet félhavonta elvégezni. Vagy a FREE gportálosoknak félhavonta törlődnek a képei?

Üdv:

az attis

2004.05.04 16:43
Sziasztok! A tapasztaltabb emberek figyelem!!! Meg szeretném kérdezni ,hogyan kell képeket feltölteni az oldalamra??? KÉRLEK ÍRJATOK! Ja és ,hogy nem e lehetne a gportalon emaile az oldalamnak??? ÍRJATOK!!! www.gportal.hu/allatvedok ^ l NÉZZÉTEK MEG!

216.
2004.05.03 20:15
Nem, nem. Ez így sem működik. Ezzel a módszerrel sem a cikk, hanem a nyitólap jön be. Próbáld ki az Index Html próba topikjában.

215.
2004.05.02 22:15
Oguz: Teljesen termnészetes, hogy így nem működik. Az idézendő cikket megnyitó linket magát kellene bemásolnod az adott helyre (jobb egérrel katt a linkre, majd "parancsikon másolása"). Ügyelj arra, hogy sessionid sose maradjon benne a link végén.

Elöző oldal
...
181
...
Következő oldal