»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
814
...
Következő oldal

2939.
2005.03.03 16:47

Sziasztok!

Tudna valaki mondani egy szavazómodul forráskódot az oldalamhoz? Már sok helyen kerestem de sehol nem volt használható.Fontos lenne! Előre is köszi!!!!!!

2938.
2005.03.03 16:05
ha végképp nem bírsz vele,akkor a jobb oldaladon lévő modulokat vond vissza középre(inaktív)állapotba,és abba a sorrendbe "pakold"vissza,ahogy szeretnéd.
Ez tutkó módszer.
:DDDDDDD

2937.
2005.03.03 16:01
passz,mert nekem mint láthatod sikerűlt.
Lehet hogy csak szokványos "beragadás".
Ezt úgy értem,hogy néha nem engedelmeskedik a modúl,mikor feljebb vagy lejjebb akarod rakni.
Ez ellen azt szoktam olyankor tenni,hogy mondjuk nem a fentebb lévő modúlt teszem lejjebb,hanem az alatta levőt feljebb.
Érted?
Álltalában ez a trükk ilyenkor segít.
Illetev többszőr rá kell klikkelni a felfele nyílra,avagy a lefele nyílra.
Pár próbálozás után meg szokott "indúlni".
Ez nem sokszór fórdúl elő,elnézhető a gépnek ez a rakoncátlankodása.Mondjuk sose legyen nagyobb gondunk:DDD
Szóval erőszakold ki abból a modúlból,hogy "megmozdúljon" végre.Ha őkegyelme nem megy lejjebb,az alatta levő modúlt tedd feljebb.
remélem sikerül,mert ennek sikerűlni kell.

2936.
2005.03.03 14:02
szia haladó. Nem tudom miért nem írta ki a honlapom címét pedig be van állítva de ha most sem látnád akkor itt van: www.gportal.hu/galgery   a kérdésem az lett volna: Friss hírek alá nem tudok rakni több menüpontot miért? persze a friss hírek arra utal hogy HTML-kódos (scriptes) amit a te oldaladon néztem. (INDEX,HÍR TV....) a segítségedet előte is köszi!

2935.
2005.03.03 10:17
köszi :) akkor türelem rózsát terem:))

2934.
2005.03.03 10:11
ilyen még nincs,de itt már oly sokmindent fejlesztenek,és a fejlesztés most sem áll,hogy el tudom képzelni,hogy idővel mecsináják ennek lehetőségét.
De ismétlem önmagam,jeleleg ezt más nem láthatja.

2933.
2005.03.03 10:04
Ha esetleg valaki tud erről valamit, az írjon nekem kérlek:) revicuska@vipmail.hu vagy htttp://gportal.hu/amistad:)

2932.
2005.03.03 09:55
Sziasztok! Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy megoldható -e az, hogy a felhasználóim láthassák azt hogy kik vannak éppen bent az oldalon. Szóval hogy a felhasználói lista publikus legyen, meg aki belép, lássa hogy ki van éppen bejelentkezve? amistad:)

2931.
2005.03.02 23:07
nem értem a kérdésed--ez 1
kettő--mikor tanúljátok már meg,hogy itt,ezen a gportálos oldalon kitöltsétek a személyi adatlapot,a honlap címetek megadásával?
Már ha ide a fórumba nem rakjátok be a honlapotok címét.
Ha látom a problémát könnyebben segíthetek.
De nem látom,a kérdésedet pedig nem értem.

na mindegy.
a Cikkek/Hírek modúlt rakd menübe menüpontnak--a többiek így szokták csinálni.
és ha akarod,azután berakhatod ezt Főoldalnak.

De fogadjunk nem ezt kérdezted.
Sajnálom,nem értem mit kérdezel,látni meg nem látom a honlapod.
tényleg sajnálom

2930.
2005.03.02 22:11
haladó kérlek segíts! feltettem a honlapomra a friss híreket. de a friss hírek modul alá nem rak ki semmit csak fölé engedi. vagy eltűnik és csak akkro tudom visszahozni ha mondjuk átrakom jobb oldalról bal oldalra. miért van ez?

Elöző oldal
...
814
...
Következő oldal