Képet csak a képtáradba tudsz eltőlteni--majd onnan egy egyszerű másolással
átmásolod magadnak a vebdégkönyvbe--mint a szöveget. tudsz ügye szöveget
másólni?Na,képet ugyanúgy kell.
zsinah a logóra mondjuk a paint
rajzolóprogrammal tégy szöveget a legjobb lenne egy fotoshop rajzoló
program. ha nincs,hát ebben nem tudok segíteni--mondjuk ha láttál valahol
ilyet--ott kellen megkérdezned--szerintem
hangvilla HTML kódokat ide e gomb menyomása után kell bemásolnod ez
ott van a többi gomb közt: benyomod--majd
bemásolod a HTML kódot--ok?
Mucuska--hátteret ha jól emlékszem a
beállításoknál tudsz berakni--vagy a stílus és felületnél--de ez úgyszintén
lassítja az oldalad,de te tudod,én már nem akarok ilyen ügyben ellentanácsot
adni.
Árulja el valaki hogy a csodába kell feltölteni a bannert a vendégkönyvbe??? Másnak sikerült nekem nem megy pedig már mindent elolvastam!! Most kitől kaphatok tanácsot?
ugy szeretném, ha segitenétek, de nics most itt senki???? Nem vagyok türelmetlen, csak a tanulás és a suli nagyon leköt és keveset tudok internetközelben lenni. Előre is köszönöm, ha valaki tud segiteni. zsinah
Annyi klassz megoldást látni itt a portálon. Kezdő vagyok és szeretnék én is egy-két apróságot bevetni a lapomnál. Ilyen például a java scriptes mozgó szöveg, kurzor megváltoztatás és egyik-másik ablak hátterének kicserélése.
Csabek 5lete nyomán próbálkoztam, de nekem a forráskódba való beírás után csak üres ablak jelent meg.
Sziasztok, zsinah vagyok, most építgetem a saját portálomat, nagyon kezdő vagyok, de eddig ugy néz ki, hogy minden sikerül. egy nagy segítségre lenne szükségem: Csináltam magamnak logót és arra nem tudok rájönni, hogy a logó arlá hogy tudom odairni, mondjuk pl: az e-mail címemet. Ha segitetek megköszönöm.
Hello!!! Nagy gondom van. Lehet, hogy ez csak nálam van, de nálatok nincs olyan, hogy egy idő után a chatetek helyén egy reklám jelenik meg? Ez direkt van vagy csak nálam? Most megijedtem, mert hirtelen azt hittem, meghackalték a honlapom. Nugtassatok meg!!! lécci!
Ég a képem haladó,de kell,még egyet kérdeznem.Hogyan lehet azt megoldani,ha animációkat akarok képtárba felrakni,hogy csak maga az animáció látszon és ne egy fehér négyzetben legyen?Mivel elmentve igy vannak egy kockában.Mit tegyek??