»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
873
...
Következő oldal

2349.
2005.02.02 13:25

Köszönöm szépen haladó ;)
De áruld el hogy csináltad?:D

2348.
Hogy kell mondjuk "Letöltés" menüpontot rakni amibe bírok *.exe kiterjesztésű fájlt please help!!!

2347.

nm.

2346.
2005.02.02 13:16

köszönöm szépen a válaszokat, és a türelmedet! működött minden!!!

KÖSZI!!!!!!!!!!!!!

2345.
2005.02.02 12:55
Ha pedig azt akarod,hogy a szövegedben egy olyan link legyen,ami egy másik honlapra mutat,akkor klikkelj ide.

2344.
2005.02.02 12:52

próbálkozz úgy,ahogy most leírom,feltételezve azt,hogy már tudsz menübe menüpontokat csinálni.
hisz azt írod,az már megy.

no
csinálsz úgyszintén egy életrajz illetve csinálsz egy tulajdonságok menüPONTOT.Ezt rakd ki a MENÜBE

Miután megjelent a menüdbe--egyszerűen másold ki
tudsz szöveget másólni igaz?
nos--kimásolod az eggyik menüpontot.De jól figyelj rám--egyszerre csak egy menüpontot másolj!OK?
na most,ezek után visszavonod középre(inaktív)állapotban ezt a kimásolt menüponot--a modúlkezelődben.(hogy más ne lássa)

mostmár nem látszik,de az "egeredbe"(vágólapon)ügye még ott van a kimásólt menüpont?!
Na,most ezt oda másolod(beillesztés),ahová akarod--mondjuk,ahogy írtad a szövegedbe,vagy a végére.mindegy.
Ezek után ez már klikklehető lesz--és új oldalban fog megnyílni.
remélem érhető voltam--próbáld ki,csak első olvastra tűnik bonyolúltnak.

2343.
2005.02.02 12:15

köszi a választ, már csak annyit kellene letisztáznom az agyamban, h a 2284-2285 hozzászólásom és segítségek arra vonatkoznak, amit kérdeztem?nya, szóval azt értem h a menübe h lehet menüpontokat rakni, én arról kérdeztem, h mondjuk van a menün belül egy olyan pontom h "Ki is XY?", megnyitják, írtam szöveget, megy a szöveg, és van két pont felsorolva h klikk ide:

életrajz

tulajdonságok

nya, és ha az általad leírtakat követem akkor is sikerül az, hogyha vki az életrajzra v tulajdonságokra kattint, h megnyíljon az a rész? annyira informatikai analfabéta vagyok, és hát ez a megfogalmazásom is...na, remélem azért a hülye kérdéseim miatt nem lesz rossz a napod!:D

köszi

2342.
2005.02.02 11:38
illetve itt is
Hogy tegyek a menübe menüpontot?<--klikk

a lényeg,hogy különísd el a két fogalmat magadban
van menü és azon belűl vannak menüpontok.

ez két különböző modúl,
menü modúl látható jobb vagy baloldalt(menü-modúl).
a menüpontot pedig középre kell raknod(inaktívak közé)(pl.egyszerű modúl)--és onnan a lenyitható fülecskén az áll,hogy nincs menüben--ezt a fülecskét le kell nyitnod--é ott láthatod azt,hogy melyik menübe szeretnéd tenni MENÜPONTKÉNT!

Menü-t és menüpont-ot bármennyit készíthetsz.

2341.
2005.02.02 11:28
marsey
az első kérdésedre nem tudom a választ.
a második kérdésedre itt (is)foglalkoztunk vele
#2284 és #2285 hozzászólás.

a harmadik kérdésedre a válasz,az,hogy az alaplehetőségek közt ilyen lehetőség nincs.

2340.
2005.02.02 10:33

eszembe jutott még egy kérdés, bocsánat, ma ilyen napom van:D

lehet olyat, hogy az oldalam ne csak magyar nyelven jelenjen meg, hanem angolul is, pl. ilyen kis zászlócskát kitenni az oldal tetejére, és arra rákattintva kijönne a portálom angolul?

köszi

Elöző oldal
...
873
...
Következő oldal