»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
...
142
...
Következő oldal
 
244.
2004.04.19 21:09

Sziasztok!
Nálam gáz van! Ha belép a fórumokhoz a regisztrált és bejelentkezett tag, akkor kidobja és nem tud beírni, újra be kell jelentkeznie. Bejelentkezik, fórumhoz lép, megint kidobja. Haverom gépén engem is kidobott, mint admin (mondjuk az otthoni gépemen nem).
Másnál van ilyen?

 
243.
2004.04.17 22:17
köszi
 
2004.04.17 20:52

Igen a chat:

A http://www.hotscripts.com/ oldalon a fizetős mellett van  ingyenes chat kliens is php-hez.

 
241.
2004.04.17 20:30

Hello!

Na, én szerintem találtam 3 (!) megoldást is a chat problémára.

Az első kettő olyan, amihez Adminéknak semmit nem kell tenniük /kímélő megoldás/.

Egyik a cool chat saját szolbagyártási lehetősdég, ami közvetlenül használható a honlapon, és moderálható! Ez elérhető ITT.

A másik hasonló lehetőség a narancs.com lehetősége, ami ITT érhető el.

A harmadik, az már igényel bevatkozást Adminék részéről is. Én egy szót sem értettem belőle, de hátha a hasznotokra válhat. Most még rá kell keresnem, de mindjárt meglesz! :)

Üdv.: E-X

 
2004.04.17 20:23

  A "_

"top" esetén minden keret felülíródik,

 "blank" esetén egy teljesen új böngészőablakban jelenik meg a linkelt dokumentum.

A "parent" keretek esetén a "szülőkeret - anyakeret" ablakába, a "keret azonosítója" esetén az adott keretbe (frame-be) töltődik be az oldal.

 
239.
2004.04.17 19:29
Hmmm, én viszont lamernek fogok tűnni. Mit jelent a linkeknél, hogy :_blank,_parent, _self, _top?
 
238.
2004.04.17 16:09

ööö Honnan tudod, hogy 19 vagyok? :)
Egyébként csak egy tipp volt, de nem mondtam, hogy láma vagy :) szép munka amit a gportallal műveltek, szavam nem lehetne...
Szerintem pont arról van szó, hogy a jelenlegi gportal chat-nél többet akar a nép :)
Egy sima irc chat-nél több viszont nem hiszem, hogy kell...
Tény, hogy ezt ***a nehéz lenne bele applikálni például egy baloldali modulba :) de ha megcsinálod, le a kalappal :) :) :) viszont adott esetben egy középső modulba bele lehet framelni, vagy legrosszabb esetben egy _blankba, legalább működik, a skineket pedig az adott portalskinekre lehetne szabni, gondolom megoldható lenne átalakitani a forrásfájlokat azoknak a mintájára...

Végeredményben csak egy ötlet volt, nálunk bevált, ez persze nem jelenti azt, hogy nálatok is :)

Nem sokat aludtam a héten, de kösz, sajna ennél nagyobbra már nem hiszem, hogy növök, megmaradok 170 centin :) ez van :)

 
237.
2004.04.17 08:46

Loydi: nagyon jó az a chat, amiről itt elég hosszan írtál, csak nem az, ami nekünk kell. Egy sima IRC-t mi is be tudnánk izzítani, azért annyira nem vagyunk lamák! (Majd rájössz...)

A G-Portál chat-nek egészen más funkciója lenne, amennyire ez az igényekből kiderült nekünk. Például bele kellene férnie az oldalak egy meghatározott részébe, az adott design szerint.

Azért kösz! És inkább aludj, mert megállsz a fejlődésben, és az ciki lenne 19 évesen :-)

 
236.
2004.04.17 00:27

hú... Most olvastam csak vissza miket zagyválok, bocs az elgépelésekért, de hajnali fél egy van és hulla fáradt vagyok már, elgépeltem ezt-azt :)

pl: Néz dem gamgát a külsőt. = nézd meg magát a külsőt... és társai ;)

 
235.
2004.04.17 00:23

Naah... bár az adminnal még nem beszéltem, de megnéztem hogy is van... superuser: ha van pár perced menj fel a www.nasa.hu -ra, és jobb oldalt webes felületen lépj be a csetre.

Mit látsz? van asszem 5-6 skin, lehet választani, lépj be a mátrix skinnel. Alapvetően a #NasaCafe szobába lép be. Néz dem gamgát a külsőt.

Majd lépj ki, és menj fel a chat.fix.tv -re, vagy www.fix.tv alatt a chat belépés.
Na itt mit látsz?
3 skinből lehet választani, abból kettő pontosan egyezik a nasa két másik design-jával, csak más servere joinol, és más szobába...
Na ezeket mellőzve lépj be a FIX.TV skinnel, és egyből látod miről beszéltem...

Ugyanaz a kliens alap mindkettő, csak egyszerűen valahogy át van állítva a server és a szoba, valamint még a skin design-ja is valahogy meg van változtatva...

Szóval nem tudom pontosan mi kell hozzá, hogy ezt ilyen módon igénybe lehessen venni, de valahogy meg kéne tudakolni, és így viszonylag egyszerűen meg lehetne oldani, hogy minden egyes portálhoz külön szobát lehessen beállítani, ahova a chat kliens belép, és simán az irc.nasa.hu serverre joinol.
A szobákat elsőzör regisztrálatlanul meg kéne adni, majd ha már belépett egyszerű irc paranccsal (amit segítség képp meg lehet adni előre) le is lehet regelni a szobát, így az op kérdés is megoldódik...

Egyedül csak az jelentene komolyabb munkát, hogy az összes eddigi portál skin mintájára ugyanabban a stílusban létre kéne hozni egy chat skint is...

Én erre a megoldásra szavaznék így elsőre, de ezt valamiylen módon meg kéne tudakolni a nasa.hu teamtől, hogy ez hogy is működik, és megoldhat-e free felhasználással...

üdv: loydi
fix.tv interaktív média

 
Elöző oldal
...
142
...
Következő oldal