Superuser: Ugye azt mondod, hogy ez az admin jog, ez tőletek igényelhető e-mailben, hátránya azonban. hogy adott admin minden jogot megkap, előny viszont, hogy az jog visszavehető...
Ezzel kapcsolatban ismét felemrül pár kérdésem:
1) ha most írok egy mailt, hogy légyszives minősítsétek adminnak x -et, és y -t, és ezt ti megteszitek, majd egy héttel később újabb e-mailt küldök, mejben kiterjeszteném a jogokat z -re is, akkor nem küldtök el a sunyiba? :)
Csak mert a GY.I.K -ben valami olyasmit olvastam, hogy ez első alkalommal ingyenes, de utána mi van, szal módomban áll -e több alkalommal változtatni az adminok listáján, vagy egyszer jól gondoljam meg, mert többet nem lehet...
2) Azt mondod, a jog visszavehető. Ki által?
Én mint admin, visszavehetem a portálon egy általam adminnak felterjesztett user jogát, vagy ezt is nálatok kell intézni e-mail útján?
3) Amennyiben valakit én adminnak minősítek, teszem azt a későbbiekben, előfordulhat, hogy nem én veszem vissza az ő jogát, hanem ő veszi el az enyémet? :) Tehát attól még hogy minden jogot meg kap, teljesen egyen értékű is, vagy azért efféle csibészségekkel nem tudja elvenni a portáljogosultságát annak, aki magát a portált létrehozta...?
Ha már mindenféle kérdéseknél tartunk, az újításokra vonatkozóan is 1 kérdés:
Mikorra várhatóak az új avatarok, a több szintű admin jogosultság, és a szavazó modul megjelenése?
Nem lehetne megoldani, hogy a többszintű jogosultság még részét képezze az ingyenesen elérhető funkcióknak? ;)