»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
141
...
Következő oldal

2005.01.22 16:31
még egy kérdés:Hova kell küldenem a levelet hogy valakinek admin jogot szeretnék adni?

2005.01.22 13:40
Közben már ez is megoldódott !:-)

2005.01.22 12:03

Köszi a segítséget, mindkettőben igazad volt !:-)

Most viszont hiába állítottam be a kezdőoldalt a beállításoknál, nem jelenik meg, még mindig az az alap jelenik meg, hogy hogyan kezdjem el készíteni a lapomat...

Ez miért lehet ?

621.
2005.01.22 08:17

2005.01.21 23:32

plíz help!

Hogy tudok valakinek adminiszrátori jogot adni hogy ő is szerkeszthese az oldalt?

619.
2005.01.21 23:16
Miközben be vagy jelentkezve egy gportálra,akár a sajátodra is,ne látogass más gportál oldalt,mert azért dob ki a rendszer.
még vendégként se!
Azt a modúlt meg törőlt ki,és csinálj egy másikat,meglásd jó lesz.

2005.01.21 22:43

Segítséget szeretnék kérni!

A honlapomat ma kezdtem el szerkeszteni, de nem jutottam sokáig, mivel 5 percenként vissza kell jelentkeznem, valamint létrehoztam a modul kezelőben egy egyszerű menüpontot, de nem tudom szerkezteni, mivel ez jelenik meg: Válaszd ki a tartalom típusát, majd töltsd fel a tartalmat! Itt állíthatod be a modul tulajdonságait is.

De közben nem lehet beállítani semmit és az ok gomb megnyomásával sem történik semmi!:-(

Előre is köszönöm a segítséget!

617.
2005.01.20 22:59
MADISON19888: A bal oldal alján lévő flashbuttonod kódját elrontottad, azért kócolódott össze a portálod. Nem lehet a html szabályait felrúgni, ahhoz a G-Portálnak nincs köze, hisz csak megjeleníti, amit te beleírtál. Ha egyszer van egy [OBJECT] nyitótag, akkor nem lehet elhagyni a [/OBJECT] zárotag-et sem. Így az oldalad Explorer alatt összevonta a két flashbuttonos menüt, merthogy a másiknak a végére meg odatetted.

oszi88: A szerkesztőke csak az Explorer alatt működik, ezt már észrevetted. Jó a Mozilla is, de akkor használnod kell a sortöréshez a html-kódokat. Ezekről bővebbet itt nem írok, olvass utána a neten, nagyon egyszerű a sortörés, vastag betű, dőlt betű, ilyenek.

Németh Balázs: A te portálodon egy hibás kódot tartalmazó hirdetés volt, ami miatt a kijelentkezgetés történt. Ugyanis amit betettél, maga is be akart jelentkezni a saját forrásoldalára. Ezt pedig nem tudta megoldani az Explorer. A Firefox simán lekezelte, nem lépett ki. Azt hiszem, levélben is jelezted ezt, és ki is töröltük már az általad beillesztett hibás kódot.

Bush: Úgy látom, meg is válaszoltad a kérdésedet, és többé-kevésbé helyesen.

Üdv: Admin

616.
2005.01.20 22:01

Ehhez meg annyit szólnék hozzá, hogy ha mégis megoldom, hogy 2 helyen is vagyok 1szerre, és közben szerkesztem magamat, akkor ha kattintgatok, jóval lassabban tölti be az oldalt, ahova tennie kéne a kattintás után.

615.
2005.01.20 21:58

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, vagy problémám, ahogy tessik. Meg lehetne oldani, hogy minden Gportal-stylehoz lehessen háttérképet feltölteni? Vagy csak nálam nem jelenik meg olykor-olykor a háttérkép? (ez esetben gondolom nem vártam elég időt, hogy betöltse magának a háttérképet, ez lehet akkor a probléma)

Elöző oldal
...
141
...
Következő oldal