»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
892
...
Következő oldal

2159.
2005.01.20 15:40
valami dereng!!

2158.
2005.01.20 15:39

Hello!

Szeretném megkérdezni, hogy a link modulba szöveg helyet képpel lehet-e helytesíteni a linket, tehát ha a képre kattintok bejön a link??? A képet természetesen feltöttöm a portálomra

2157.
2005.01.20 15:33

Sziasztok!

Sajnos nincs időm minden hozzászólást végignézni, így segítenétek nekem abban:

hogy lehet hulló hópelyheket vagy virágokat rakni a honlapra ill. hogy lehet, hogy az egér mozgatása után is valami megjelenjen (kis minták stb.)

Előre is köszönöm mindenki segítségét!

J.

2156.
2005.01.20 15:22

már sehogy.
csináld újra.
Ott követed el a hibát,hogy rossz URL címet adsz meg a flashbutton generátórnál.Bármelyik weboldal URL címét beírhatod oda,ha ráklikkelsz,azt fogja behozni.
Ebből mi adódik---hogy a te oldalad URL-címét kell megadnod.És persze nem a fent a címsórban található címet!!!
Hanem annak az oldalnak a címe amhová léptetni akarod a vendégedet.
Hogy ezt hogy kell?
Nos már teljesen visszamegyünk az alapokra és nekem már elfogyott a türelmem.
a csinálmagadon le van írva--már nem tudok mit tegyek még hozzá.

(nemkülönben,lehet hogy jól néz ki maga a flashbutton,de az nemigaz,hogy senki nem veszi észre,hogy nem illik bele a honlapotokra.
Ezeket nem ide tervezték,hanem flash alapú honlapokra.Ott mutat jól--itt csak nevetséges.
De mindegy,a honlapját mindenki úgy csúfitja el,ahogy akarja.)

Szóval Robking,van amit magatól csináltál eddig?Mert már lassan visszamegyünk oda,hogy hogy kell honlapot csinálni,meg hogy mi az a rood menü,meg mit kell csinálni a modúlkezelőben.
Ha még ennyire kezdő vagy,akkor talán nem egyből flashbuttonak kellene foglakoznod,hanem meg kellene tanúlnod a honlapod kezelhetőségét.
Ebben sok segítséget találhatsz a GY.I.K-ban.
Hidd el,nincs kedvem addig visszamenni veled,hogy hogy kell regisztrálni.

Ha még egy menüpontot sem tudsz visszvavonni--akkor nem a nehezebb dolgokkal foglakozz,hanem tanúlmányozd a GY.I.K-ot.
ok?
és remélem nincs harag

apropó-te ismersz valami dia nevezetű lányt?

2155.
2005.01.20 15:09

igen megvan nézd meg DE...ha rákattintok akkor behozza az oldalt ezt hogy lehet kivenni???

2154.
2005.01.20 15:08

már látom hogy nem jó.
Le akar tőltődni,de nem jön le.
Nem tudom mi lehet a baj.Én is csak egy lekes amatőr vagyok.
Talán a fájloddal van valami hézag.

be tudod ide linkelni a swf fájlod URL címét?Megcsinálnám magamnak is,és kiderűl,az a hibás ebben vagy sem.

2153.
2005.01.20 15:02
Ha ez segít egy válaszadónak-->(más gépén látni a flashbuttonos menüimet) Nade, méééér!? Tényleg nézd csak meg te látod-e? pezso.gportal.hu

2152.
2005.01.20 14:59
nem nehéz,csak figyelj.
Modúlkezelőben vedd ki a menüből azt a menüpontot,hogy button.
Ezt úgy tudod megcsinálni,hogy a lenyíló fülecskében kiválasztod,hogy nincs menüben(a modúlkezelődnél-érted ügye?)
Ezt leokézod,és ezután meglátod,áttette a gép az inaktívak közé középre.
Na most megint lenyíló fülecske--jobbra vagy balra?
ennyi

2151.
2005.01.20 14:57
Haladó! Láttam, igen a válaszod, de nekem nem biztos, hogy az a gondom. Szóval, eddig jó volt, márol holnapra meg nem. Megcsináltam mégegyszer, ahogy írtad (azt már kétszer), de semmi változás. Olyan, mintha simán ki lenne törölve. Bármilyet készítek azóta, csak fehér háttér marad utánna.

2150.
2005.01.20 14:53
Opps! boccsi!!4

Elöző oldal
...
892
...
Következő oldal