Sziasztok!
Álmodni jó, álmodni szép, és néha még hasznos is!
A valóság viszont az, hogy azért pár dologgal kicsit nehéz lenne megbírkózni azok közül, amiket felvetettetek. És ingyen azért nem lehet mindent...
Alant olvastam, hogy a szavazás modulért talán fizetni kell. Nos, ezennel kijelenthetem, ingyenes lesz az, bizony! És méghozzá igen firnyákos eszköz lesz, nagyon jól lehet majd használni, és nem lehet vele csalni.
Zsémbecske addig nyúzott privátban, amíg elhatároztuk, hogy avatar ügyben is lépünk majd, pláne, hogy akkor maximalizálhatjuk majd a képnagyságokat. Új skinekért tessenek levelekkel bombázni a gameportal@gportal.hu címen a lusta serdülőket. Csodákra képesek percek alatt, csak nehezen indulnak el.
Az olyasmik, hogy "ki van online", meg privát üzenet, feleslegesek szerintem. Ráadásul van egy rakás programocska, amely ezt profi módon végzi. A mi feladatunk más, nem akarunk mindenre megoldást nyújtani. Csak a portálépítésre. Privát üzinek ott a mail, annál jobb nem kell, nyoma is marad. Chatelni meg tessék az ICQ-val, meg a különböző Messengerekkel. Az a chat, ami itt van, elég a gyors beszólásokhoz, egyébként meg jobb a fórum, abból mások is olvasgathatnak.
A többszintű felhasználói jogosultság valószínűleg csak a fizetős portálokban lesz elérhető, bár később esetleg itt is. Több azonos jogú admin most is kérhető az oldal root-ja által.
Szóval, lesz itt sokminden, csak türelem!