megint én vok!bocs de ha explorerrel próbálkozok akkor rendesen megjelenik a szerkesztő,de csak a cikk címéhez,és rövid leírásához tudok írni és a szövegtörzs mezőbe ahova írni kéne nem tudok mivel nem jelenik meg a kurzor és olyan mintha az a mező nem is létezne!Ugyanez van a fórummal is(explorerrel a fórumba egyáltalán nem tudok írni)!(6os explorerem van)
ha tudtok segítsetek!előre is köszi!
Hellosztok! Nekem is az a problémám mint oszi-nak! Minden g-portálos oldalon ezt csinálja. Eddig azt hittem csak én vagyok a béne,de ha ez mással is előfordul....
hali mindenki. lenne egy nagyon nagy problémám. egyszer csak amikor egy új modult akartam csinálni, fogta magát az egész és az összes menüt berendezte bal oldalra. addig még oké is lenne ha vissza tudnám rakni, de a bejelentkezésen kívül semmihez nem lehet hozzáférni (a szavazáshoz és a fórumhoz igen, mert azok X3 asok.) valéamelyik admin nézze már meg és segitsen hogy mi a rák van vele! Köszi! //bmwmania.gportal.hu
Sziasztok!
nekem az lenne a prolémám hogy a cikkeknél hiába ütök entert hogy új bekezdés legyen(ahol írom ott még jól jelenik meg),de amikor leOKzom a cikket utánna már egybefolyó szöveg van és nincsenek külön bekezdések!
ha tudtok segítsetek!please!
portálom címe:oszioldala.gportal.hu
Hellosztok szeretnék egy kicsike segítséget kérni tegnap csináltam egy honlapot magamnak a g-portalon a //gportal.hu/portal/baliman/ és képek egy részét már sikerült feltennem de videóakt zenét sé videót ne mtudok felrakni a honlapra. Hogy tudnám ezt megcsinálni kérlek segítsetek. előre is köszi. baliman