|
|
Portálépítés |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ügyes! Látom vannak ötleteid.
Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.
|
|
|
|
|
|
... 902 ... |
|
|
Ariel,nagyon köszi,de valami magyar nyelvűt nem tudsz,tudniillik külföldi nyelven csak mutogatni tudok:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
Sziasztok,szerintetek hol találok olyan zenét ami nem nagyobb 1 MB-nél?nekem mind csak nagyobb méretű zenéim vannak.Köszi ha válaszoltok.
|
|
|
|
|
|
egyébiránt,ha shift+entert nyomsz,ugyanúgy új ablakban nyílik meg.(pl.ott,ahol nincs rá mód,hogy megváltoztasd a kódot,mondjuk más portálján) Tudom,hogy nem erre voltál kiváncsi,csak gondóltam érdekesség képpen elmondom.Egy picit a témához vág.
|
|
|
|
|
|
ezt véletlenűl tudom:
http://www.oldal.hu" target=_blank>(click ide)
szóval az idézőjel után: target=_blank
de tőlem többre ne számíts,ennyiben ki is merűlt a tudásom :DDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
|
|
Kedves Zsembecske és Portálépítők!
Szeretnék egy link-et beszúrni az oldalamra. Viszont azt szeretném, hogy a böngésző ekkor egy új ablakba nyissa meg a belinkelt oldalt. Tudom, hogy ez részint megoldható itt a G-portálon gombokkal, de én a HTML kódra lennék kíváncsi!!!
Tudok egy kódot, ez így szól:
<b><A href="http://www.oldal.hu">(click ide)</a></b>
De ez az adott oldalra nyitja meg a linket. Én egy kiugró, másik ablakba szeretném. Tudtok segíteni? Ha igen, légyszi a jopofa@gportal.hu mail címre küldjetek egy választ! Ezer hála! A megfejtőnek egy sört (vagy kólát) fizetek!
Üdv:az attis
|
|
|
|
|
|
Segitsetek,az istennek nem jövök rá magamtól,és hiába olvasgatok erre nem találok választ.Mért van az,hogy tettem fel vendégkönyvet,de mikor megnézem a portálomat csak ugy kivűlről,nem lehet irni bele,mit csináltam rosszul???Mégegy kérdés,hogyan tudom azt megcsinálni,hogy a jobb oldalon is legyen valami,pl egy óra,ami mutatja a pontos időt?Köszi,ha segit valaki.
|
|
|
|
|
|
Szép hetet mindenkinek!
Forma 4: Sajnos nincs ilyen lehetőség.
Mary Kate & Ashley: A képtár modulnak kétfajtája van: normál, vagy szöveges. Ha a szövegest választod, a képek mellé tudsz írni is. Amikor létrehoztad a képtárad, volt egy "stílus" felirat, mellette egy legördülő menü. Na ott lehet beállítani.
Maszika: Visszaolvastam. Két kérdésed volt.
1. Miért dob ki a portálod? Erre válaszoltam is.
2. Lehet - e több fórumot csinálni?- Nem, sajnos nem lehet.
Atttka: A fullos web editorhoz csak az Internet Expoler 5.5 vagy magasabb verziója passzol, tehát neked is ezt kéne használni, hogy ne legyenek ilyen gondjaid.
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!
Szeretném megtudni, nem lenne-e lehetséges,hogy a chat ablakban megjelenő szöveg , vagy a háttér szinét lehessen változtatni (már mint az adminnak!)...illetve ,ha valaki ír a chat-be,miután elküldte a szöveget, valahogy tudja javítani, mert előfordúl hibásan írt szöveg, és utána hosszú sorokban ott a javítás
A szöveg ill. háttérszinnél elég kellemetlen, hogy sötét háttérnél sötét betük,olvashatatlan áttekinthetetlen.
Természetesen ez csak egy kérdés...
Köszi
Forma4
|
|
|
|
|
|
@nikó: A scriptek csinálnak olyan viccet, hogy hiába törlöd, mégis megy. Vagy például, ha belejavítasz és leokézod, akkor utána kétszeresen fut. Törlésnél a megoldás, ha az egész modult törlöd.
chester90: A vízszintes vonal HTML kódja: <hr>
atttka: alapban nem tudom mi lehet a probléma, ez akkor fordulhat elő, ha HTML-ben írsz, ott nem működnek ezek a lehetőségek, hanem kódokkal kell elérned.
|
|
|
|
|
|
... 902 ... |
|
|
|