»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
905
...
Következő oldal

2029.
2005.01.07 15:52
Jó, oké, felfogtam, de akkor csak egyszerre egy portálon lehet lenni ahhoz, hogy ne dobjon ki? Hát, ez elég fura. Na mindegy. Bocsi, hogy nyavajogtam. És tényleg köszi a frissítést!

2028.
2005.01.07 13:32
Köszi zsembecske,hát persze,hogy benne van a GY.I.K-ban,csak erre magamtól kellett rájönnöm:-)))Tudod a jó pap is holtig tanúl,hát még ha valaki nem is pap:-)))

2005.01.07 11:53

Sziasztok!

Mucuska ez benne van a GY.I.K. menüpontban is, és még sok minden más okosság 

A Portálokról való kilépésekről: ( Elolvas, megért, köszi!): A portálotok akkor 'dob ki' ha :

- Ha üresjáratban fut a weboldalad 20 percig, vagyis nem dogoztok rajta csak bejelentkeztetek.

- Ha megnyittok a portálotok mellett  egy újabb böngészőablakot egy másik portállal, hiszen arra már nem érvényesek a belépési adataitok

Tegnap este proóbáltam reprodukálni a hibát, csak ebben a két esetben jött elő, de ez nem újdonság, a GY.I.K.-ban is benne van. 

Madridmester: Root menü >> modulkezelő >> új modul hozzáadása >> fórum

Freerider: GY.I.K. menüpont rulez:): //gportal.hu/gindex.php?pg=86079&nid=476786

Zöldike  Nem akarlak hülyének nézni vagy ilyesmi, de : jól adod meg a portálod címét? ( rendes vagy, hogy átböngészted a GY.I.K.-ot, de ez nem a te problémádra vonatkozik)

2026.
2005.01.07 11:15

Köszi,sikerült megtalálnom a megoldást a kép feltételére,azért okulásképp leirpm Nektek,ne tegyetek fel olyan képet ami megnevezésében ékezet van,mert nem fog megjelenni!Nevezzétek akkor át ékezet nélkülire.

2025.
2005.01.07 09:13
superuser.
Köszönjük szépen a fórum-frissítése gombot.
Ezer hálánk legyen neked!

üdv

2024.
2005.01.07 06:29

Sziasztok!!!

Teljesen új vagyok ebben a témában,tegnap kezdtem épitgetni a portálomat.A fejléc képet sikerűlt is feltennem,a kérdésem,mért nem jelenik meg az oldalképem,és a képeim cimszó alatt az oda feltöltött fényképem?Kérlek Benneteket segitsetek,laura40@freemail.hu cimre.

Előre is nagyon köszönöm juditmagdolna

2023.
2005.01.06 23:27
hellosztok nekem olyan kérdésem lenne hogy tudok háttérzenét berakni a portálra... ha vki tud segitsen mailben vagy most... mail: freeride@cia.hu

2022.
2005.01.06 21:55

Lehet hogy ez a kérdés már régi, de nekem nagyon fontos lenne. Na szóval hogyan tudok fórumot csinálni az oldalamra?

2005.01.06 18:39
► Soni ◄ Nem ismerem kellőképp a G-portált, mindazonáltal úgy gondolom, hogy az emberek folyamatos éhsége az új programokra felháborító. A G-portál alkotóinak köszinni kéne a G-portál lehetőségeit, és magát a G-portált. Nem pedig folyamatosan az újításokat várni, szinte ostorral kergetni az alkotókat, hogy csináljanak már valamit. Észre kéne venni, hogy igenis csinálnak. Nekik köszönheti az ember ha ingyen (!) portált építhet, alakíthat ki. A portálodat nekik köszönheted (ha van). Ezek az emberek nekünk csinálják ezt, nekünk akarnak örömet szerezni, erre néhány ember, úgy gondolja, hogy ő a király, és a határokon túllépve akaratoskodik. Ők adnak nekünk, mi viszont nem adunk semmit, csak élünk a lehetőséggel. Gátlástalanul kihasználunk. Valóban ennyire elfajzott lenne a gyermekvilág? Egyre jobban törnek előre a rosszakarók, a hatalmaskodók, egyre jobban árasztják el világunkat, és mi ezt hagyjuk is, mert tenni nem tudunk ellene, de mégis az önfegyelem eszköz lehetne, nem gondoljátok? Ez az áradat lassacskán felemészti az egész G-portált. Komolyan ha az én kezemben lenne a G-portál sorsa, nagyon elgondolkodnék, hogy érdemes e azért dolgoznom, hogy munkámat semmibevegyék? Emberek vegyük már észre magunkat! Elveszünk, de nem adunk. Hogyan is adhatnánk, mikor mindig van valaki aki kilóg a sorból, mindig van aki nem "akarja". Ezt az egészet hirtelen felindultságomból írtam, össze-vissza, remélem azért valami értehető belőle. Senki ne vegye magára a megszólításokat, csak az akire esetleg illik néhány gondolat. Remélem sokan elolvassák ezt az üzenetet. Remélem minél több ember látni fogja. Ha kell minden hová bemásolom, de mostmár télleg magába nézhetne néhány ember.Köszönöm a lehetőséget, hogy írhattam

2020.
2005.01.06 17:59

lehet h rissz a gépem,de június óta van az oldal és most kezdte el ezt az egészet. asszem kedden. és a gép még mindig ugyanaz.... és nem csak nekem csinálja, hanem mary-kate-nek is, (láttam a hozzászólásában) és még egy csomó embernek.

a másik kérdésemre nem válaszoltatok ( meg a harmadikra): a fórumot csak egyszer lehet megcsinálni az oldalon?

Elöző oldal
...
905
...
Következő oldal