»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
912
...
Következő oldal

1959.
2004.12.31 09:14
egyébként jól gondolom,hogy nem lehet mególdani,hogy a fórum parancsikonját rámásóljam bármire is ami nem a menüben van?
Mert ügye van adminként jut be az illető,vagy kilépteti a rendszer a bejelentkezésből.

a többinél nem gond,mert a többi funkciót bejelentkezés nékűl is lehet használni,így ha ráklikkel pl.bárki is a saját tervezés gombra,képre,vagy akár csak egy szóra is,amire rámásolom a menü parancsikonját,kilépteti a bejelentkezésből,de hát ügye ettől még látja azt,amit mutatni akartam az illetőnek.(és ez nem a flash gomb bonyolúltsága miatt van--hanem mindennél)

2004.12.31 07:01

Zahak

Mozillával csak úgy tudod az oldaladat szerkeszteni, ha html. kódokat használsz. Ha nem ismered a html. nyelvet, portálépítéshez használj inkább Expolert (6.0), és olyan funkciók is előjönnek majd a web editorodban, amit eddig nem tudtál használni, pl. megoldódik a sortörés problémád is.

[+] Gedeon.hu
[
+] Őrangyalok.hu
[+] G-Portál tutorok

1957.
2004.12.31 04:23
ALFIMÁRK: ezek nem a G-Portál problémái. Ezeken az 1.0 sem fog segíteni. Ezeket a gondokat az összeakadó scriptek okozzák. Ha lenne egy saját magad által programozott egyedi oldalad, azon is ugyanezekkel a gondokkal találkoznál. Ezek a html és a hálózati azonosítás és biztonság törvényszerűségei. Tehát hiába várod a következő verziót, ezek a problémák nem fognak megszűnni, mert azok NEM A G-PORTÁL HIBÁI.

Nem hibátlan a cucc, ezt nem is állítjuk, de ezek közül egy sem amiatt van.

Az pl. hogy a látogatóid szerkesztői üzemmódba kerülnek, egyértelműen annak köszönhető, amit haladó is írt neked: kimásoltad a saját sessionid-det, és így a látogató is adminjoghoz jutott a linkre kattintva. Egy ilyen bakin mi hogyan segítsünk?

Remélem, sikerül oly mértékig optimalizálni legalább a főoldalad, hogy gond nélkül működhessen. És ha megkeresel minket, szívesen ajánlunk szélesebb lehetőséget is. Lásd pl. a tutor.zsembes.hu-t.

B.Ú.É.K.! Admin

1956.
2004.12.30 22:42
Jah, és a letöltést hogyan lehet megoldani?
ITT a megoldás, és van erről szó a Gy.I.K.-ban is. - Admin -

1955.
2004.12.30 22:26

Superuser: köszönöm a válaszodat,megértettem.Sajnos olyan problémákba ütközik az oldalam fejlesztése (összeakadnak a scriptek,más oldalak jönnek be,szerkesztő módot ad a látogatóknak akik ezt ma is kihasználva trágár szövegeket irtak a portál leirásaába mint oldalleírás,stb) hogy kivárom az 1.0 változat beinditását.Bizva abban hogy ezek a problémák addig megoldódnak,megköszönöm eddigi türelmeteket,segitségeteket,pihentetem a csináldmagad oldalt.

Csabek

1954.
2004.12.30 21:40
Hogyan lehet fórumot elindítani?

1953.
2004.12.30 21:25
Amugy ide is megirhatjátok a megoldást mert még bekukkkantok néha néha. ;)

1952.
2004.12.30 21:24
Nemrég ezekkel a gondokkal jöttem ide szeretném ha elolvasnátok: Hi mindenki, sok mindenre lennék kiváncsi ha nem baj.Először is elmondom hogy Mozilla Firefox böngészőt hasznlok.Ha háttérzenét rakok fel nem szól.Hogyan tudom megoldani a letöltés dolgot szal ha ráklikkelek valamire akkor jöjjön ki az hogy letöltöm e vagy stb....aztán még arra is kiváncsi lennék hogy hogyan tudom azt megcsinálni hogy 1 kis mozgóképet/videót megjelenítsen a lapom meg még arra is kiváncsi lennék hogy mért nem hagy sorokat akárhova irok? MSN: yanee25@yahoo.co.uk ----------------------------------------------------------- A zenére ésa mozgóképre már rájöttem.De van még egy problámám amit leirtam pölö: csinálok egy uj modult mondjuk egy egyszerüt és irok bele, pl egy szerepjátékhoz irom le a szinteket külön-külön sorba és oké elküldöm.Aztán amikor megnézem akkor a sorokat nem választja el hanem egybe irja az egészet mért van ez? :( MSN: yanee25@yahoo.co.uk az e-mailem ugyanez.Vagy gyertke el a honlapomra //gagya.gportal.hu (a kezdő szöveget paintel szerkesztettem :D:D:D)

1951.
2004.12.30 20:51
meg hát,nyugodj meg,nem te leszel az első,aki a főoldalra pako scriptet.
megcsinálja egy-kettő.
csakhát most az ünnep.....tudod?

1950.
2004.12.30 20:45
illetve
1.pont pontositása:a 3d szöveg képet beteszed egy képtáradba,....
(ha középre csinálsz egyet, nem látja senki)
és utána a többi

Elöző oldal
...
912
...
Következő oldal