»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
922
...
Következő oldal

1859.
2004.12.26 21:14
Az oldalam cime: //gportal.hu/hakapeszi Elkezdenem epiteni az oldalamat, de azt irja ki, hogy : A keresett file nem talalhato! Mit rontottam el?

1858.
2004.12.26 20:58
haladó és h lehet a háttérképet középre tenni?

1857.
2004.12.26 20:47

Kedves Haladó!

Sajnos akármilyen kimerítően írok le valamit az oldalamon,sokan el sem olvasva már irnak is,kérdeznek hogy ez+az miért nem megy,hogyan kell,miért nem megy stb.Pedig tényleg minden le van irva.Ennek ellenére a napi kb 40-50 email fele azt kérdezi: hogy kell flashbuttont csinálni és hogy kell szavazást.És hogy irjam le részletesebben.De miéééééééééééééért?Egy éve próbálok türelmes lenni,csak azért mert itt a gportálon velem is türelmesek voltak a superuserék

Kedves Admin (ok)!

Kb 1 hónapja már építő jelleggel irtam nektek hogy milyen problémával találkoztam a portálokon.Akkor azt irtátok:"miért kell problémázni mindenen?"

Szóval a TI munkátokat és egyben a mi portálunk müködését szeretném segiteni azzal hogy jelzem:

1.Előfordul hogy ha a megszerkesztett modult "elküldöm" a portál stilusa átvált egy tejlesen másikra.Ma két karácsonyit nyertem.

2.A már megjelenitett egyszerü modul (nem tartalmazott scriptet,flasht csak egyszerü szöveget és gif-et) még aznap minden nyom nélkül eltünt.Nekem a mai nap kivételével is egyszer már nyomaveszett a komplett főoldalamnak.Olvastam a fórumban hogy egy kislány is járt már igy.

Ismétlem: Nem problémázok rajta,5 perc alatt újra megcsinálom,de ugy gondolom ez valamiért van,amit csak ti tudtok megnézni.

Jómagam is az új stilusok és a zene beillesztést megköszönők táborába tartozom,elismerve a munkátokat.Bár egy 350 kb-os wav formátumu zenét nem tudok megszólaltatni,de ezen majd merengek hogy miért is....

Boldog új évet kivánva maradok tisztelettel: 

Csabek a csináldmagadról

1856.
2004.12.26 20:44
kép oldalát?
neked valami álltalános problémakereső problámád lehet.
:DDDDDDDDDDDD
hát a gépeden a szerkesztésre klikkelsz,kijelölöd a területet,majd fájlmásolása fájl-ba funkcióval kimásolod a kijelőlt területet.
de ez hogy jön ide a gportál honlapépítési segítséghez?
erre válaszólsz?
h monjduk nem honlapépítési problémáid vannak,meg h minden problémádat én óldjak meg,meg h még a GYIK-ot sem vagy hajlandó elolvasni,meg h lusta vagy h magadtól rájöjj dolgokra,meg h minden apróság megállít téged
meg h................

:D

1855.
2004.12.26 20:39

Képátméretező progival.
de megteszi a forum is,vagy a modúl is.
a SAJÁT forumodba lőd be a képet,vagy a modulodba(ne ide!),és nyújtható lesz a kép-ha ráklikkelsz.
azt utánna mensd el.
jó az úgy is.

katt ide?funkció?
hát már délután odaírtam:
Hogyan tudom azt megoldani, hogy az oldalamon található szövegben link legyen egy másik modulomra?

kimásolod a címet.
ez eddig tiszta?
kijelölöd a szót(és úgyhagyod kijelőlve--sötéten)
megnyomod a láncszemgombotés bemásolod a címet-ok
és ennyi

1854.
2004.12.26 20:32
vagy az h egy kép 1024 × 768 képpontés ebből legyen 510 × 340 es?

1853.
2004.12.26 20:29
és h lehet levágni egy képnek az oldalát?

1852.
2004.12.26 20:28
olyat h lehet csinálni h mondjuk valakinek azt mondodm h katt IDE és akkor bejön az én oldalam azt h lehet?

1851.
2004.12.26 20:26
nem haladó mert már megvan:P

1850.
2004.12.26 20:12
fogadjunk,a fejléccel kapcsolatban akarsz valamit?

Elöző oldal
...
922
...
Következő oldal