»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
146
...
Következő oldal

574.
2004.12.23 16:58
illetve a nagyobb méretű képek miatt.
(de lehet,hogy ezt más nem látja,mert gyosabb internetet használ,illetve gyorsabb géppel rendelkezik)

2004.12.23 15:13
Hello Balu vagyok,lenne 1 kérdésem:Miért van az a Gportálos oldalakon hogyha 1 lapon bármilyen irányba szeretnék menni szétkenődik az oldal és pár másodpercen belül normális lessz ez nagyon idegesítő,lehet hogy a sok Javascriptes parncsoktól van?Kössz a választ.

572.
2004.12.21 11:59
Markline: akkor valami olyan van a honlapodon, aminek más szerverről kell betöltődnie. Pl. háttérzene, háttérkép, valamilyen szavazás, statisztika, és egyéb reklámkütyük. A javascriptek nagy része is más szerverekről szed össze dolgokat. Azon a honlapodon meg, ahol egyből bejött a szerkesztő, nyilván nincsenek ilyen "oldallassító" fityfirittyek. - Admin -

571.
2004.12.20 21:12
De vártam eleget!Egy másik honlapon meg egyből bejött!

570.
2004.12.20 20:26
a fehér felület van mikor nekem is késik,van mikor 2 percet is várni kell rá.
próbálj meg többet várni,hátha sikerűl.

569.
2004.12.20 18:20
Ha egy hosszú szöveget írok be akkor a jobb oldalon lévő menüket leviszi középre meg alulra. Remélem értitek. Hogyan lehet azt megcsinálni hogy ez ne elgyen?

568.
2004.12.20 12:25
Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy lehet zenét feltenni a gportalos honlapomra és ilyen szavazás blockot tehát ahol lehet szavazni.Email címem:fmonyo@citromail.hu ha nem értitek miről beszélek:)Akkor itt a példa: (ilyet szeretnék) //gportal.hu/portal/danradcliffe/ mint ami ezen az oldalon is vn:)Köszi szépen ha valaki tudja írjon!!

567.
2004.12.20 12:25
Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy lehet zenét feltenni a gportalos honlapomra és ilyen szavazás blockot tehát ahol lehet szavazni.Email címem:fmonyo@citromail.hu ha nem értitek miről beszélek:)Akkor itt a példa: (ilyet szeretnék) //gportal.hu/portal/danradcliffe/ mint ami ezen az oldalon is vn:)Köszi szépen ha valaki tudja írjon!!

566.
2004.12.19 23:56
A r*h*dr életbe!!!!!!!Valaki válaszoljon már!!!Most emiatt elvesztettem egy csomó mindent, mert azt hittem, a szavazás, az oldalon való keresés vagy a köszönés tehet róla!!!

565.
2004.12.19 23:44
Azt a r*h*dt qr*a élet b*ssz* meg!Már bocs, de nagyon-nagyon mérges vagyok!!!Egyszerűen amikor hírt szerkesztenék, nem tudok, mert nem jelenik meg az a fehér felület, ahová lehet írni!Csak olyan szürkében jelenik meg, amikor HTML kódokat kell írni!És persze nem látszódik, hogy mi van odaírva!Eddig is eggyi javascript volt a honlapomon és működött, de most nem!Mi lehet?

Elöző oldal
...
146
...
Következő oldal