»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
934
...
Következő oldal

1739.
2004.12.22 14:35
Lehet, hogy én értettem félre, de bejelölted a kis radiogombot a tallózó mező előtt?

1738.
2004.12.22 12:55
Üdv.! Vagy béna vagyok, vagy nem lehet fölrakni képet az oldalra. Képmegjelenítőre állítottam a tartalmat, tallóztam egy jpg kit. képet, és bejelölve hagytam a modulfejléc, keret és háteret, Nem sikerült. Megint ugya ez,de nem jelöltem be a modulfejlécet meg a keretet. Így sem volt jó. Kipróbáltam gif kit.tel is, de úgy sem sikerült. Mit szúrtam el?

1737.
2004.12.22 11:45

Kedves haladó!!!

Sajnsos nemtudom az adminoknak az emailcímét...

Egyébként a hibás script nem a főoldalon van, hanem az új link felvétele oldalra pakolta be magát,és nincsen törlésgomb...ráadásul még linkeket sem tudok hozzáadni a honlapomhoz,mer eltünt a hozzáadás gomb....

1736.
2004.12.22 08:17

"Mentsd el a golyót és tölcsd fel az oldaladra.Az url cimét másold a bulletgif felirat helyére"

Ezt sikerűlt megcsinálnod?

1735.
2004.12.22 08:10
"miért nem tudok az Internetről animált képet másolni a gépembe? Mire átmásolom, az én gépemben már nem mozog."

kép mentése más néven---a fájl kiterjsztéséd minden esetben hagyd meg gif-nek.
ha villámnézettel megnézed,ezek után nem mozog,akkor sajnos nem tudom mi lehet nálad a gond.
Én sem értek ám a számítástechnikához!
Azt a kurzórkövetőt megnézem.

1734.
2004.12.22 08:07
emaiban kaptam:
Tárgy: Elnézést...
Érkezett: 2004.12.21.  14:19
Kedves Haladó!!!!!!!

A honlapom megnyitása után kijelöltem a hibás oldalt, és beillesztettem,
hogy te is lássad, mi a gondom...Csak az a meglepetés ért, hogy a ti
honlapotokra is befészkelte ugyanígy magát az a hülye chat-os ablak...
Még mielött azt hinnéd,hogy azér csináltam,hogy bosszuljak,Nem azért
csináltam.....Elnézéseket kértem, de nem direkt voolt....

Tisztelettel: Niger felhasználó
Niger,mint ahogy már többszőr leírtuk,ha a főoldalra hibás script kerűl,az gáz,mert a hibás script miatt nem tudsz belépni a honlapodra,hogy törőld.
A scripteket sosem a főoldalon szabad tesztelni,és még ha jó is egy script,akkor is csak kellő hozzáértés után szabad azt a főoldalra tenni.
Más modulokba bátran pakólhatod,tesztelheted,nem fog nagy baj történni,mert az oldalra ettől be még be lehet jelentkezni.
kűldj 1 emailt az adminoknak,és kérd meg őket,hogy törőljék a honlapodon a főoldlat(vagy írd ide a honlapod címét,és ha majd erre jár egy admin,valószínűleg kisebb letolás után,helyreteszi azt.A baj csak az,hogy holnap megint jön valaki,hogy a főoldalra rakott hibás script miatt,nem tud belpni az oldalra,hogy azt onnan törőlje--és ez így megy tovább)

2004.12.22 06:35

Niger

Ha lehet legközelebb ne tedd tönkre a topicot ilyen bemásolgatásokkal! Köszi!

[+] Gedeon.hu
[
+] Őrangyalok.hu
[+] G-Portál tutorok

1732.
2004.12.21 22:28

A 3D szöveggenerátorral készítettem animációt újra, de ismét csak egy napig működött. MIÉRT? Csabek oldaláról mentem rá.

Remélem, segítetek!

1731.
2004.12.21 19:12

Haladó! Ami itt mozog, az nálam is. A képek beszúrásával megoldódott a gondom. Most csak azt nem értem, (nem feltétlenül a gportálhoz tartozik) miért nem tudok az Internetről animált képet másolni a gépembe? Mire átmásolom, az én gépemben már nem mozog.

A csináldmagad oldalról levettem a kurzorkövető golyókat, úgy csináltam, ahogy ott le van írva, és nem működik. Melyik modulba kell tenni?

Bocs, ha tudatlannak látszom, de abszolút kezdő vagyok. Nincs miből, vagy kitől tanulnom, csak a próbálkozom, és vagy bejön, vagy nem.

1730.
2004.12.21 13:08
ez mire volt jó?
neked nem jó a honlapod,ezért más szórakozását is tönkreteszed?
ha megdöglött a tehened,dögőljön meg a szomszédé is?

Elöző oldal
...
934
...
Következő oldal