emaiban kaptam:
Tárgy: Elnézést... Érkezett: 2004.12.21. 14:19
| |
 |
|
 |
 |
|
 |
Kedves Haladó!!!!!!!
A honlapom megnyitása után kijelöltem a hibás oldalt, és beillesztettem, hogy te is lássad, mi a gondom...Csak az a meglepetés ért, hogy a ti honlapotokra is befészkelte ugyanígy magát az a hülye chat-os ablak... Még mielött azt hinnéd,hogy azér csináltam,hogy bosszuljak,Nem azért csináltam.....Elnézéseket kértem, de nem direkt voolt....
Tisztelettel: Niger felhasználó
| |
Niger,mint ahogy már többszőr leírtuk,ha a főoldalra hibás script kerűl,az gáz,mert a hibás script miatt nem tudsz belépni a honlapodra,hogy törőld.
A scripteket sosem a főoldalon szabad tesztelni,és még ha jó is egy script,akkor is csak kellő hozzáértés után szabad azt a főoldalra tenni.
Más modulokba bátran pakólhatod,tesztelheted,nem fog nagy baj történni,mert az oldalra ettől be még be lehet jelentkezni.
kűldj 1 emailt az adminoknak,és kérd meg őket,hogy törőljék a honlapodon a főoldlat(vagy írd ide a honlapod címét,és ha majd erre jár egy admin,valószínűleg kisebb letolás után,helyreteszi azt.A baj csak az,hogy holnap megint jön valaki,hogy a főoldalra rakott hibás script miatt,nem tud belpni az oldalra,hogy azt onnan törőlje--és ez így megy tovább)