|
|
Portálépítés |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ügyes! Látom vannak ötleteid.
Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.
|
|
|
|
|
|
... 935 ... |
|
|
vitona. az a fej mozog,amit betettél,nálad nem? ha nem,akkor tényleg szereztd meg az expoler5.5,vagy annak újjabb változatát. ismétlem,a fej,amit betettél,mozog!!! (gportálról ne másólj,mert nem minden esetben enged gprotálról más gportál oldalra másólni)
|
|
|
|
|
|
Hy! Hogyan tudnám reklámozni ezt az oldalt:www.olsenz.gportal.hu
ha valaki segítene, nagyon megköszönném, mármint a reklámozásban segítene! köszi
|
|
|
|
|
|
Szervusztok!
Aki szeretné tudni, hogyan kell háttérzenét beszúrni, jó lenne tudni, milyen böngészőt használ, ugyanis másképp kell Mozillával és másképpen IE-vel.
Aki megmondja azt is, hogy hol van a portálja és megadja a zenét, amit fel szereten tenni, annak mintaképpen az elsőt megcsinálom és elhelyezem a portálomon, onnan lemásolhatja, vagy ha van vendégkönyve, akkor beteszem oda - választhat. :-) (Türelmet kérek, ilyeneket csak este tudok csinálni, nappal más dolgom van.)
A Társalgó -- "G-portál fortályok" témában majd leírom annak, aki kéri.
Üdv:
Andromeda
|
|
|
|
|
|
Ez egy mozgó kép lenne, de be sem jön
Ez nem mozog, de csak piros "X"
Ez egyszer már bejött
Ez sikerült
Most jó, de nem mozog.
A piros "X"-eknél a fenti címből másoltam, az utóbbi kettőnél a "Tulajdonságok"-at nyitottam meg. Végülis képet már tudok betenni, de hogyan másoljak mozgó képet, működőképesen?
|
|
|
|
|
|
|
|
a gépeden működjön,vagy a honlapodon? nem mindegy. a gépeden---képek mentése más néven a honlapodra meg az URL-ét vidd magaddal. szerintem nagyon egyszerű félek,nem tudod mi az az URL. ide tudsz képet tenni URL segítségével? na,akkor lássak tőled valami kis képet. próbálkozzunk egy kicsit.
|
|
|
|
|
|
Nem a képtáranból tettem fel a nevem mozgó betűit. 3Dtextmaker-re kattintottam az egyik itt ajánlott oldalon, és ott készítettem. Onnan egyből a kezdőoldalamra tettem, ami akkor működött. De már nem.
Egyébként arra tud nekem válaszolni valaki, hogy az Internetről hogyan másoljak animált képet úgy, hogy a gépemben is működjön? Mert eddig csak állókép lett a mozgóképekből.
Köszönöm
|
|
|
|
|
|
. most mézem jobban mit is írtál. a képtáradból akarod feltenni? próbáld meg,hogy onnan,ahol csináltad a mozgó feliratot--onnan viszed magadhoz,az URL-segítségével. ha már mindenképp a gépedről akarod felvinni,akkor tőlsd fel ide,és vidd innen az URL-t a honlapodra: http://www.imageshack.us/
vagy kűld el egy emailfiókra,és onnan viszed az URL-t. egynémely esetben pgortálos oldalról gportálos oldalra nem enged képet "másólni"
|
|
|
|
|
|
|
|
scrpitet úgy törőlsz,ahogy betetted. bemész a kacsacsőr szerkesztésébe,és tőrlöd.
zenét itt nézzétek meg. //gportal.hu/portal/hitetlen/
Hogy lehet olyan menüt csinálni, mint amilyen a csinaldmagad.gportal.hu-n van, de ingyenes? ott van a csináld magad pórtálon,hogy flashbuton-és az is,hogy csináld.persze ez nem is ilyan egyszerű,de itt is van hozzá plusz infó: flash beillesztését keresd: http://tutor.zsembes.hu
a piros x nekem csak akkor jelenik meg,ha rossz a név(nem angol betüket hazsnálok)illetve próbálj jpg,gif fájlokkal,azok mindig működnek. ha megmondod hol csináltad a mozgó feliratot,megnézem miért jelenik meg piros x.
és végezetűl,én is csak egy vagyok a sok felhasználó közűl,sajna én sem tudok mindent,superuser várjátok meg a problémás kérdésekkel.
|
|
|
|
|
|
... 935 ... |
|
|
|