»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1082
...
Következő oldal

259.
2004.03.24 14:33
Én még új vagyok, ezért 1 kérdés: a modulokban mit jelent a hírlevél és a levélküldő? Hogy kell használni? Előre is köszi, és bocs a tudatlanságomért

2004.03.24 13:04

A html-lel most ismerkedőknek én két szerkesztőt ajánlok:

Az elsőről leírást, IDE  klikkelve lehet találni, és le is tölthető ugyan ott.

Előnye: Borzasztó egyszerű a kezelése, viszont elvileg nem fut XP.-n.

A másik leírása, illetve a letöltés IDE kattintva érhető el.

Előnye: Fut XP.-n, többet tud mint az előtő szerkesztő.

Hátránya: Nagyobb tudása miatt egy kicsivel bonyolultabb.

Mind a két program freeware, és támogatja a magyar nyelvet.

257.
2004.03.23 21:53

Kedves S.user!
1) A belső szerkesztő csak online megy.. én meg lóvontatású modemes , fatengelyes izével vagyok fóllógatva a netre és annyi pénz a világon elképzelve sincs még, amit nekem fizetni kéne, mire megcsinálok egy valamirevaló anyagot.. ezért javasolj kérlek valami olyan szerkesztőt amivel otthon megvalósítom a sokáig való pepecselést, majd -huss és pöcc-- egyszer csak ott van a lapomon! Nagy hirtelen..
2) Nem vagyok progmájszter.Hogy kell lezárni egy tag-ot rendőr nélkül..??!! Csak egy egérrel operáló portálcsináló vagyok.. mondjuk igaz, megjelent valami értelmetlen a doksi végén, na azt kitöröltem és akkor csúszott szét, de most hogy csinálom vissza?
3) Amúgy életemben nem csináltam még semmilyen html-t, sem WEB-es munkát, ezt is a fiam mutatta és csak próbálkozom...,DE nagyon tetszik.Azért kérdezősködöm annyit. Légyszi segíts..Köszi!

256.
2004.03.22 07:18

Szia!

1. A "Word-doksik" nem "html-doksik"! Éppen ezért nem lesznek minden esetben jók, ha csak úgy beilleszted őket. Előbb csinálj belőlük html-t, és úgy tedd be magát a forráskódot. De igazából sokkal jobb volna, ha valamilyen html-szerkesztő progival készítenéd el a beillesztendő oldalakat, vagy nemes egyszerűséggel használnád a belső szerkesztőt (Ez csak Internet Explorer 5.5 vagy frisebb verzióval használható egyenlőre). Mindig ügyelj arra, hogy ne legyenek lezáratlan táblázati elemek a végén. Azok "ugrasztják" szét a portálod többi részét.

2. Arra gyanakszom, hogy nem megy nálad a böngésződben a javascript. Különben látnád a súgót, és működne a hozzászólás is. Engedélyezned kell, hogy használni tudd a funkciókat. Sőt, jópár egyéb funkcióhoz is szükség van rá, mondhatni alapkövetelmény.

3. A G-Portál reklámját el tudjuk tüntetni szerény havidíj fejében (magán: 500,-Ft, céges 625,-Ft). Saját reklámot a saját oldaladba te magad tudsz beilleszteni, nincs külön díja. Ha fölé (a fejlécbe) akarod tenni, ahhoz kell egy kis trükk, ezt szívesen elkészíti neked stábunk. Példát láthatsz egyedi fejlécmodulra a //diagnosys.gportal.hu oldalon.

255.
2004.03.21 14:46

Sziasztok!
Két kérdés: ad1: Ha egy egyszerűbe beillesztek egy Word doksit, a jobb oldali blokkok lecsúsznak az oldal közepére, vagy lejjebb. Mások lapján nem.:(( Hogy csalogassam vissza?
2tő: Saját fórumot nyitnék, de új hozzászólást nem tudok csinálni, és sajna a súgója sem megy.
3rom: Hogyan és mennyiért rakhatnék ki saját reklámot a saját lapom fölé?
www.g-portal.hu/cleanwood

254.
2004.03.20 18:55

Kedves Péter! Mint azt észrevehetted, kipróbáltuk mi is a portálod, de nem akar előjönni az a hiba, amit említesz.

2004.03.19 20:37

A honlapomon a link-kezelésnél van egy kis gázszivárgás. A linkbeállításoknál (célablak, sorrend, stb.) a sorrendhez bármit is írok, kiír 1 hibaüzenetet: "A sorrendet 1 és 999 közötti számmal lehet megadni." Próbáltam már majdnem minden 1 és 999 közötti számmal, de nem sikerült megoldani a dolgot, mindig ezt a szöveget nyomja. Mit lehetne esetleg csinálni? Légy szíves, ha tudsz segíts, vagy létrehozok egy karitatív szervezetet a hibaüzenetekkel kapcsolatban.

www.gportal.hu/soldierpeti

252.
2004.03.19 15:38

Arra lennék kíváncsi, hogy a nameserver-t meg lehet változtatni?

251.
2004.03.18 16:58

Superuser!

Sürgősen szükségem lenne a G-PortTÁR-ra, így bizonytalanul is.

Üdv.: E-X

2004.03.18 12:36

Helló Pyrin!

A Javascript vagy javascriptek okozzák amiket felraktál.Ha törlöd szerintem megoldódik a probléma.

Elöző oldal
...
1082
...
Következő oldal