»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
5
...
Következő oldal

1984.
2013.08.11 12:01
asd

1983.
2013.07.28 22:56

Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni?

Miért van az, hogy az én számítógépemen az oldalam jól van beállítva, tehát nem csúszik a fejlcen a szöveg meg semmi, de ha máshol nézem meg az oldalamat, pl:. a laptopomon vagy a párom gépépn akkor teljesen elvan minden csúszva. Mit csinálok rosszul?

Előre is köszi
Vivi 

1982.
2013.07.17 16:03
mumci: a probléma ismert, dolgozunk is a megoldáson, szíves türelmedet kérjük :)
A webmester 24 órán belül válaszol a levelekre, amennyiben nem kapsz rá válasz legkésőbb 36 órán át, akkor érdemes elküldeni újra a levelet. Ha nem érkezett válasz, annak biztos nem az az oka, hogy nem válaszol, sokkal inkább, hogy valamiért nem érkezett meg hozzánk a levél, vagy hozzád nem érkezett meg a mi levelünk. Ha van más postafiókod, érdemes a második levelet onnan küldeni, ha az első levélre belátható időn belül nem kapsz választ.

1981.
2013.07.14 20:05

Bocsi az lemaradt, hogy mit ír ki a rendszer, ha megpróbálom feltölteni a képet:

Some files was not uploaded. Do you want to try upload again?    

1980.
2013.07.14 20:03

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Napok óta nem tudok képeket feltölteni a portálomra, és nem tudom mi lehet a gond. A kép mérete biztosan nem, mert többször is leellenőriztem, ráadásul egy olyan képet se enged feltölteni ami korábban már fent volt. :(

A webmesternek is írtam levelet a hét elején, de még nem válaszoltak, ezért gondoltam, hogy ide is leírom a problémámat.

Ha tudtok segíteni, akkor az előre is köszi. :)

1979.
2013.07.09 20:17
nyar94: előfordulhat, hogy csak a böngészőben "ragad be". Érdemes pár oldal után törölni az ideiglenes fájlokat és a cookie-kat. Ha így nem jön elő a hiba, akkor a böngésző volt a ludas.

1978.
2013.07.09 00:09

Firefox 22.0 verziójú böngészőt használok. Msá böngészőt nem használok.

Ezt kimondottan több portálon tapasztalom, akkor amikor huzamosabb ideig reklámozok a reklámkönyvekben. 1-2 perc után újra normálisan működik.

Amúgy teljesen lényegtelen, csak érdekelt, hogy mi lehet a probléma.

1977.
2013.07.03 18:07
nyar94: ilyet még nem tapasztaltunk, illetve más sem jelzett ilyen problémát. Milyen böngészőt használsz (lehetőség szerint verziószámot is adj meg)? Több portálon is tapasztaltad már, vagy kimondottan egy portálra vonatkozik a jelenség?

1976.
2013.07.02 23:19

Sziasztok!

Miért van az, hogy ha helyesen beírom a captcha szövegét és mégsem küldődik el az üzenetem a vendégkönyvekben? A captchát tisztán ki lehetett olvasni, szóval ki van zárva, hogy félrenéztem 1-1 betű. Ez csak néha fordul elő, de van, hogy minimum 10 alkalommal be kellett írnom a captchát, hogy el tudjak küldeni egy nyomorult üzenetet a vendégkönyvbe.

1975.
2013.03.21 14:22

Kronoport: egy portálcím a segítségünkre lenne :) Ha nem szeretnéd itt megosztani, e-mailben is megírhatod: webmester@gportal.hu

Minél több információt kapunk minél több embertől az észlelt problémáról, annál előbb utána tudunk járni. Köszönjük! 

Elöző oldal
5
...
Következő oldal