»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1083
...
Következő oldal

2004.03.18 12:33

Szia Atis!

"hamarosan kijön a G-PorTÁR, amely a meglévőhöz + 50 MB tárhelyet, és egy webes fájlfeltöltő-listakezelő rendszert ad. Havi nettó 400,- Ft lesz az ára magánszemélyeknek, és havi netto 500,- Ft cégeknek. Olyan letöltés menüt tudsz majd vele készíteni, mint pl a gameportalon: //gameportal.gportal.hu a letöltések menüpontban."

248.
2004.03.18 11:46

Hellóka!

"Hiba az oldalon!" <--Ezt írja ki a gépem a saját portálomon. Mi lehet?

www.gportal.hu/balaton-modell

Előre is köszi.

247.
2004.03.18 00:52

Háj!

Már megint én :-) Rájöttem a dologra, és sajnos azzal kellett szembesülnöm, hogy fizetni kell :-( Ezzel kapcsolatban a kérdésem: Kinek és hogyan kell fizetni?

246.
2004.03.17 21:30

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy videókat, ill. mp3-akat hogyan lehet feltölteni (ha lehet egyáltalán) mert van egy amatör zenekarunk, amiről már csináltunk gyenge minőségű kis videókat és mp3-akat, de a minőségük ellenére nagyon szeretnénk megosztani másokkal is!!! Előre is köszi a segítséget. A honlap címe egyébként: gportal.hu/emma

2004.03.17 19:34

Melvicia kérdésére a segítség:

"A szerkesztőlécet csak akkor nem látja valaki, akinek 6-os MSIE-re
van, ha letiltja a javascripteket, vagy általában a scripteket a
böngészőjében. Van ilyen. Ha csak frissített mondjuk az 5-ösről, és
abban be volt állítva a tiltás, akkor a 6-os is átveszi azt a
beállítást."

Superusert idéztem.

//Klasszikusokat csak szó szerint. :))//

2004.03.16 17:44

Szia Hemy!

Az amit kérdezel, a címke beillesztése és inkább egy alapfokú  html. tanfolyam témája.

A válasz:

Egy dokumentumon belül is ugorhatunk, illetve egy másik dokumentum adott pontjára is ugorhatunk, ha megfelelő címkéket helyezünk el.

<A name="CIMKE">SZÖVEG</A>

A "CIMKE" kifejezés egy tetszőleges karakteres kifejezés lehet. A cimkére így hivatkozhatunk.

<A href="DOKUMENTUM#CIMKE">SZÖVEG</A>

Ha el szeretnél merülni a Html. nyelvben, tudom ajánlani a http://webmester.lap.hu -t ott találsz egy csomó linket, ami segíthet a tanulásban.

243.
2004.03.16 17:25
Szaisztok! superuser! nekem is ugyanaz a gondom volt, mint Sk8er Girl-nek. Le is töltöttem, amit mondtál, föl is telepítettem, de még mindig nem megy a szövegszerkesztő!!! :-((((((( Mit kell még csinálnom???????? KÉREM VALAKI SEGÍTSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

242.
2004.03.16 17:05

Nos. Ezt tudtam eddig is :D

De ezt az "egyazon lapon föl-le (illetve bizonyos részére a lapnak" ugrálok a linkek segítségével -t szeretném megoldani, nem egy külön modulra akarom irányítani, hanem a LAP egyik részére. thx Hemy

2004.03.16 09:29
Szia Hemy! Ha ide klikkelsz elolvashatod. Ha nem megy szólj, és segítek.

240.
2004.03.15 23:02
Szeretnék csinálni az oldalamra egy FAQ-t. hogyan lehet megcsinálni, hogy a listázott témákra kattintva az oldal egyik sorára ugorjon? (ijen a ti faq-tok is) thx: Hemy

Elöző oldal
...
1083
...
Következő oldal