»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
947
...
Következő oldal

1609.
2004.12.10 20:29

esztibp.

vond vissza középre-naktív állapotba eggyesével a modulokat.
így meglátod melyik lassítja le---talán egy háttér-egy script--egy nagyméretű kép.jöj rá,hogy melyik lehet az--de az is lehet,hogy így eggyütt okoz kellemetlenséget---külön-külön nem.

1608.
2004.12.10 20:26
tyűha galambbalazs.
látom te sem kispályázól,mire készűlsz,a nagy weblapversenyre?
és te ezt így mindenestűl akarod egy az egyben lenyelni?
nekem ebből a felsorolásból bármely egy is,napokig fejtörést okozott!
:))))))))
na lássuk---scriptet tudsz e a honlapodra feltenni.
szóval a programot tudod-e hová kell írni?
(azt már meg sem merem kérdezni,hogy képtek,meg ilyen lájtos dolgok mennek e---feltételezem,hogy talán igen)

1607.
2004.12.10 20:25
Nem tudom, nálatok hogy van ez, de az én honlapomon az van, hogy be akarok lépni vagy csinálni akarok vmit rajta, akkor 5 percet kell várnom, és ha kettőt kattintok, akkor kijön az, hogy (nem válaszol). Nálatok nincs ilyen? Már bocsi, de szerintem a gportal vírusos. Nekem mindig vírusos lesz a gépem tőle! Apukám nem akarja megengedni, hogy használjam a gportalt! Segíííítsetek!!!

1606.
2004.12.10 20:20

Hello mindenkinek!

• Ki tudja honannan lehet letölteni bannerszerkeszt progit, vagy hol lehet ilyet csinálni és hogyan?
  • Hogy lehet a portálra flash buttonokat tennni?
  •  És háttérképet hogy lehet tenni a portálra, nem a fejléc háttérképét hanem rendeset ami a "háttérben" van?
  • Hogy lehet feltölteni fájlokat az oldalra?

Ha valaki tud segíteni írjon a : galambalazs@freemail.hu       

1605.
2004.12.10 19:46

Sziasztok!

Csináltam egy pár puzzle-t.Csak az lenne a kérésem ha valaki mondja milyen modulba kel feltenni őket:

Köszi:sudiandris

1604.
2004.12.10 18:36

Erika baba.
ez talán nem olyan könnyű,mint gondolnád
bár van egy nagyon egyszerű modja ennek(bár elég hamar meg fog találni az admin a zene miatt,és törőlni fogja,
ha mindezek ellenére még mindig szeretnél zenét,az egyszerübb megoldásban szívesen segítek)

Szóval tudnod kellene hivatkozni---azt tudsz?
olyasmi kell,hogy klikkelj erre.
ha ezt meg tudod csinálni,akkor egyszerű dolgunk lesz,ha nem,szívesen segítek a forum-társalgó-fortélyok nevű szobában,mert itt csak rövid szöveges üzenetekre van lehetőség,amolyan gyors rövid segítségre.
A másik szobában szabadabban írhatunk.
Majd eldöntöt mi légyen,ok?

1603.
2004.12.10 18:28

Létsz segítsetek,hogy kell klipeket zenéket zeneletöltést fell tenni az oldalra?

1602.
2004.12.10 13:22
milyen file-ra gondóltál?
mert jpg-gif-et nagyon egyszerűen.
ezt már tudod hogy kell?

1601.
2004.12.10 13:15
cásztok hogy kő fileket feltölteni a portálra?

1600.
2004.12.09 21:03

megtaláltam a bennerszerkesztőt!!!!!!!!

juhéééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!

(nem tudjátok hohy lehet végteleníteni a váltakozó szöveget?)

Elöző oldal
...
947
...
Következő oldal