|
|
Bugok minden mennyiségben |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)
|
|
|
|
|
|
... 148 ... |
|
|
szia kokita!
Fennáll még a probléma? a kokita.gportal.hu -n semmi gondot nem látok! másik oldallal van a gond?
|
|
|
|
|
|
Nyugi, mi nem ilyen módszereket alkalmazunk. Szívatás áldozata lettél, gyanítom :-)
- Admin -
|
|
|
|
|
|
Kedves Admin, kérlek válaszol erre:
A mai nap ezt az üzenet kaptam a vendégkönyvembe:
"Tisztelt Baru!
Ön megszegte a "Egy moldulban azon modul lehetőségeit használva alkalmazhatja e tárhelyet..." című paragrafust. Önnek 3 napja van kijavítani ezt a hibát, mely a "főoldal" modulban lévő szövegmegjelenítő részben képeket kezdett el terjeszteni illetve használni.
Üdvözlettel:
"
Egy kicsit kételkedek, mert arra gondolok, hogy egy admin, még se a vendégkönyvembe írj ilyet, de azért kiszedtem a képeket, azt szeretném kérdezni, hogy ezt tényleg egy admin írta, vagy csak a haverom szivat, amit sokszor szokott!
Üdvözlettel: BaRu
|
|
|
|
|
|
superuser: épp ez a gond: a Tartalom szót NEM látom kiírva. Tudok szöveget írni, csak nem akarja megjeleníteni html-ben. A gépemmel nem hiszem, hogy gond van, mert mint mondtam, a többi g-portal-os oldalammal nincs gond, és több számítógépen is megnéztem(iskolai, könyvtári).
|
|
|
|
|
|
Tamtam10: Teljesen jó a html-szerkesztőd. Max a gépeddel lehet valami, de leginkább egy kis türelemre lenne szükséged. Az is lehet, hogy még semmi sincs beírva a modulba a Tartalom szón kívül. És persze ilyenkor ugyanazt látod akkor is, ha a <>-re kattintasz. Ettől még működik az!
A másik oldal, a link-center már izgalmasabb, meg az is, hogyan lett két root menüd. Ennek utánanézünk most. - Admin -
|
|
|
|
|
|
Hello!
Az oldalamon (//gportal.hu/linkcenter) nem html szerkesztést végezni. Ha rákattintottam a <> gombra, nem történt semmi. Úgy voltam vele, hogy mindegy, csináltam egy új oldalt a //gportal.hu/link-center néven, az még jobb: meg se jeleníti! Egy nagy fehér semmit látok! Ez elég kellemetlen, de a többi oldalammal nincs gond. Ha lehet, oldjátok meg a problámát.
|
|
|
|
|
|
Például, ha valaki bejelentkezik egy portálra, majd elnavigál onnan, akkor nem nyomott a Kilépésre, tehát a rendszer nem tudja, hogy mi is van vele, tehát csak az inaktivitási idő - 30 perc -lejártával tekinti őt kilépettnek a számláló. Ha azonban 5 perc múlva visszajön, és újra bejelentkezik, akkor egy ideig 2 bejelentkezett ürgének fogja mutatni a számláló.
De mindez a hosszútávú látogatottságmérést nem befolyásolja, az korrekt számokat mutat.
További érdekesség, hogy a portálok tulajdonosainak látogatását nem számolja a rendszer, ha beléptek. Azaz amikor megnyitja az oldalát, akkor egy látogatottság hozzáadódik. Amint azonban be is jelentkezik, ez az egy szám levonódik, hogy ne számláljon a rendszer mindig egyet, ahányszor szerkeszteni belép.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meg kell várnod egy rendszergazda segítségét. légy türelemmel,estig valószínű benéz.
|
|
|
|
|
|
... 148 ... |
|
|
|