»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
148
...
Következő oldal

554.
2004.12.13 11:29

szia kokita!

Fennáll még a probléma?
a kokita.gportal.hu -n semmi gondot nem látok!
másik oldallal van a gond?

553.
2004.12.12 23:08
Nyugi, mi nem ilyen módszereket alkalmazunk. Szívatás áldozata lettél, gyanítom :-)
- Admin -

552.
2004.12.12 13:36

Kedves Admin, kérlek válaszol erre:

A mai nap ezt az üzenet kaptam a vendégkönyvembe:

"Tisztelt Baru!

Ön megszegte a "Egy moldulban azon modul lehetőségeit használva alkalmazhatja e tárhelyet..." című paragrafust. Önnek 3 napja van kijavítani ezt a hibát, mely a "főoldal" modulban lévő szövegmegjelenítő részben képeket kezdett el terjeszteni illetve használni.

Üdvözlettel:

"

Egy kicsit kételkedek, mert arra gondolok, hogy egy admin, még se a vendégkönyvembe írj ilyet, de azért kiszedtem a képeket, azt szeretném kérdezni, hogy ezt tényleg egy admin írta, vagy csak a haverom szivat, amit sokszor szokott!

Üdvözlettel: BaRu

551.
2004.12.10 17:51
superuser: épp ez a gond: a Tartalom szót NEM látom kiírva. Tudok szöveget írni, csak nem akarja megjeleníteni html-ben. A gépemmel nem hiszem, hogy gond van, mert mint mondtam, a többi g-portal-os oldalammal nincs gond, és több számítógépen is megnéztem(iskolai, könyvtári).

550.
2004.12.10 17:17
Tamtam10: Teljesen jó a html-szerkesztőd. Max a gépeddel lehet valami, de leginkább egy kis türelemre lenne szükséged. Az is lehet, hogy még semmi sincs beírva a modulba a Tartalom szón kívül. És persze ilyenkor ugyanazt látod akkor is, ha a <>-re kattintasz. Ettől még működik az!

A másik oldal, a link-center már izgalmasabb, meg az is, hogyan lett két root menüd. Ennek utánanézünk most. - Admin -

549.
2004.12.10 15:32

Hello!

Az oldalamon (//gportal.hu/linkcenter) nem html szerkesztést végezni. Ha rákattintottam a <> gombra, nem történt semmi. Úgy voltam vele, hogy mindegy, csináltam egy új oldalt a //gportal.hu/link-center néven, az még jobb: meg se jeleníti! Egy nagy fehér semmit látok! Ez elég kellemetlen, de a többi oldalammal nincs gond. Ha lehet, oldjátok meg a problámát.

548.
2004.12.09 21:06
Például, ha valaki bejelentkezik egy portálra, majd elnavigál onnan, akkor nem nyomott a Kilépésre, tehát a rendszer nem tudja, hogy mi is van vele, tehát csak az inaktivitási idő - 30 perc -lejártával tekinti őt kilépettnek a számláló. Ha azonban 5 perc múlva visszajön, és újra bejelentkezik, akkor egy ideig 2 bejelentkezett ürgének fogja mutatni a számláló.

De mindez a hosszútávú látogatottságmérést nem befolyásolja, az korrekt számokat mutat.

További érdekesség, hogy a portálok tulajdonosainak látogatását nem számolja a rendszer, ha beléptek. Azaz amikor megnyitja az oldalát, akkor egy látogatottság hozzáadódik. Amint azonban be is jelentkezik, ez az egy szám levonódik, hogy ne számláljon a rendszer mindig egyet, ahányszor szerkeszteni belép.

547.
2004.12.09 18:03

Hi all!

Kedves Admin, én csak azt szeretném megkérdezni, hogy pl egy barátommal chatelünk az oldalomon, de a jelenlegi látogatók száma 0 8o8o8o, még akkor is ha én látogatom, pedig akkor már egynek kéne lennie!

De amióta meg van azóta nullla, soha nem volt még 1 se :((:((:((:((:((

De nem nagy probléma, hanem tudjátok megcsinálni, a lényeg, hogy az átlag meg az össz. meg e bejelentkezett az jó! 8)8)8)

De azért nézzétek meg! Thx!

Az oldalamot itt láthatod!

546.
2004.12.09 16:54
Remélem...

545.
2004.12.09 14:44

meg kell várnod egy rendszergazda segítségét.
légy türelemmel,estig valószínű benéz.

Elöző oldal
...
148
...
Következő oldal