»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
31
...
Következő oldal

10769.
2011.09.29 17:47

Sziasztok, új vagyok itt, szeretnék segítséget kérni!

A portálomon (www.macska-lap.gportal.hu) cska ilyen egyszerű stílusok vannak de máshol más honlapokon láttam ilyen mintha saját készítésűek lennének, ezt hogyan lehet beállítani?
Itt is (//horsefun.gportal.hu/) az oldalsáv meg minden ilyen tök más, mint az alap stílusok!

Segítsetek!

10768.
2011.09.28 11:12
Rendben, körülnézek mindenhol. Nagyon szépen köszönm a segítséget, ígyekszem megcsinálni úgy, hogy nem rontok el semmit megint! :)

10767.
2011.09.28 11:02

Andrea5600:
1. nincs a CSS-ben megadva minden, ami a hírek/cikkek modult formázná, nézelődj portálépítős oldalakon,pl: //nevek.gportal.hu/gindex.php?pg=31081978&nid=5202344
2. ugyanazt csináltad, ami ezelőtt volt. A CSS-nek van egy nyító és egy záró része, e közé kerül a "tartalom". Te a végére is nyítórészt raksz - ahogy látom, több helyen is előfordul a hiba, érdemes átnézned a modulokat. Ismét javítottam. Ehhez segítséget itt találsz: //nevek.gportal.hu/gindex.php?pg=31081978&nid=5202023
3. tipp: ha kisebbre szerkeszted a modulok képét, akkor nem lesz ilyen probléma :)

10766.
2011.09.28 10:45

1. A friss modul css kódjában átállítom a színeket, ez egy narancssárga (#FF8040) szín lenne, a vezérlőben áttállítja, de viszont a főoldalon a frissmodul címe a "NOTICIAS" fekete marad, a frissmodul tartalomnál is átírom a kódot, de ott is fekete marad a szöveg, ha berakom a cikket, nem pedig sárga. 

2. Az oldalsó modul kódját megint sikerült elrontanom, így ismét fent áll az ezelőti helyzet.. sajnálom :$ :( Megint csak eltűnik a beállított szín (#FF0080) és szétcsúszík az összes oldalmodul, ha el akarom rejteni. 

3. Így értem, hogy miért nem látszk, de sajnos pont köztes szélesség lenne jó az oldalnak (1070 pixel).. akkor marad így.. :S

Nagyon szépen köszönm a segítséget!!! 

10765.
2011.09.28 09:19

Andre5600:
1. a frissmodul css kódjánál beállítottak hol nem működnek? mutass linkeket hozzá
2. javítottam a kódot
3. állítsd át az oldalszélességét: az oldalsó modulok annyi helyet foglalnak, hogy nem fér el 980 px szélességnél a középső modulba berakott táblázat

10764.
2011.09.27 13:23

Rendben, küldök. 

A közép/frissmodul css kódja itt van: //villa-ramos.gportal.hu/gindex.php?pg=34273264&back=33686980&view=manager
Az oldalmoduloké pedig itt: //villa-ramos.gportal.hu/gindex.php?pg=34568445&back=34273264&view=manager Ez a jobb oldalon legalul látható is, ha be szeretném tenni középre, hogy ne legyen látható, akkor szétcsúszik az összes oldalmodul.
A harmadik probléma, amit írtam korábban, hogy pl ha a Viva Espana modulban belemegyek a Sergio Ramos menübe, akkor a középső modulnak csak a fele/háromnegyede jelenik meg, de így van pl a látogatószámlálónál is//villa-ramos.gportal.hu/gindex.php?pg=33714932 vagy a statisztikánál pedig túllóg a modulon //villa-ramos.gportal.hu/gindex.php?pg=33686993 . 

Előre is köszönöm a segítséget. 

10763.
2011.09.27 11:35

Normen76: köszönjük szépen :)

katharosz:  a képtár működéséről, a képek feltöltéséről itt olvashatsz: //gportal.hu/gindex.php?pg=15&qid=5790180
A Hírek/Cikkek modul használatához pedig itt találsz segítséget: //gportal.hu/gindex.php?pg=15&qid=5790177
Amennyiben a leírások nem adják meg a választ a kérdésedre, akkor írd le részletezve, pontról pontra, hogy mit csinálsz, hol akadsz el, illetve add meg a modul elérhetőségét is.

Andrea5600: kérlek adj modul linkeket is, mi hol található az oldaladon.

10762.
2011.09.27 09:05

10761.
2011.09.27 09:05
 Kesdves superuser!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nem rég tértünk át a html-es dizikre és még nem minden teljesen világos. Feltettem egy új dizit, majdnem minden stimmel is, de néhány problémám azért akadt. 
Először is betettem a frissmodul kódját egy egyszerű modulba, be is tette a modult szépen, de amikor a betűszínt átállítom benne, az marad az alap fekete, mi pedig szeretnénk, ha ahogy felteszünk 1-1 cikket az a beállított narancs színben jelenjen meg. Ez megoldható valahogy?

Valamint a másik: az oldalmodulok kódját is betettem egy egyszerű modulba, beállítottam minden modulnál, de mikor azt az egy modult, amiben csak maga a kód van, középre szeretném rakni, hogy ne legyen látható az oldalon, akkor az összes többi oldalmodul megváltozik, kicsit szétcsúszik, valamint a beállított rózsaszín betűszín átvált alap feketére. Valamint néha az oldal betöltésénél az ezelőtti design is megjelenik. Ennek mi lehet a baja, illetve mit lehetne tenni, hogy ez ne legyen?

És egy harmadik kérdés. A főoldalon a középmodul teljesen látszik, de pl ha egy cikket megnyitok vagy a számlálót megnyitom akkor csak a modul fele látszik. Hogy állíthatnám be, hogy ugyan úgy az egész modul látszódjon, mint a főoldalon?

Elnézést a sok kérdésért, ilyen téren még kezdő vagyok a honlapkészítésben. :$

10760.
2011.09.26 22:13
Köszönöm a választ, de nem vitt elöbre, úgyan is nem síkerül az olyan modul létrehozása amit tartalommal és képpel fel letet tölteni. Képtárban sem tudok képeket feltölteni . Ezekben szertnék segitséget kérni,valamit biztós rosszul csinálok. Légyszíves leírni a lépéseket. Egyébként konyhai oldalam van .

Elöző oldal
...
31
...
Következő oldal