»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
32
...
Következő oldal

10759.
2011.09.26 15:35

Ejha ! Nagyon köszönöm a gyors segítséget. De tényleg :). Rohadt jó a rendszeretek, tökéletesen megfelelt eddig minden ötletemhez.

Kösz a segítséget, további jó munkát !

10758.
2011.09.26 09:33

Normen76: a hibát az UJ Balmenü 1 modulban lévő lezáratlan kód okozta, javítottuk, így a portál problémamentesen működik.

katharosz: a megírt cikkek áthelyezésére egyelőre sajnos nincs lehetőség. A képtár modulba legfeljebb 1,5 MB méretű kép feltöltésére van lehetőség.

10757.
2011.09.25 20:39

Sziasztok !Egy kis segitséget szeretnék kérni ,új portálom /konyha /épitésében elakadtam .Az újonan létrehozott modulokat szerteném feltölteni tartalommal ,de nem sikerül.pl.a hirek rovatba megírtam egy receptet,de nem tudom áthelyezni a helyére,de sajnos a képtárba sem síkerül feltöltenem a képeket .A kép méretnél mi a maximum?Várom a segitségeteket , előre is köszönöm.

10756.
2011.09.25 13:01

Tisztelt superuser 4

A készülő új oldalamon elcsúszott minden elem. A menük, az oldalak méretei, még a root meü is. Nam tudom miképpen lehetne megjavítani. Egy kép a helyzetről: http://kepfeltoltes.hu/110925/236819519hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

vagy az oldalam linkje ahol megtekinthető a káosz:) : //wotinfo.gportal.hu/ 

Köszönöm előre is a segítséget.

10755.
2011.09.16 10:54
vasnemarika: köszönjük az ötletet, további ötleteidet kérjük a Tippek, új feature-k topikba írd :). A kategória ötletet felvetem a többieknek! :)

10754.
2011.09.16 09:32

Nagyon hiányzik az oldalról a vissza vezető link!! Ha beléptél egy oldalra, és végignézted a különböző irásokat és képeket, csak a tetejére tudok  menni, de a főoldara nem!! pl. Blog, képtár, vendégkönyv, egyszerű modul esetében, csak a megfelelő oldal tartalma látható, de a főoldara csak úgy tudok felmenni, ha kikeresem a menűből, illv a megfelelő modulra kattintok! Sajnos nincs visszavezető link, melyról újra főoldalra lehetne  navigálni!. Talán egy megfelelő kód is elég lenne!

Más: Szeretném megkérdezni, hogy nekünk szalvétagyűjtőknek miért nincs külön kategória?  Láttam van béllyeg stb. Nekünk a hobbi, illv. a szórakozással van együtt!! Ha lenne egy olyan kategótria, mely pl. Gyűjtők névre hallgatna, akkor minden hasonló érdeklődésű kör egyben lehetne,  vagy egy részünkre külön szalvétás  kategória! Sokan azért nehezen találnak ránk, mert a szórakozás között vagyunk! Várom a lehetőségek tárát.......)

Köszönöm.

Marika

10753.
2011.09.07 08:39

csoppsegeink: banner megjelenítésében az alábbi cikk segítségedre lesz:
Hogyan hozhatok létre hivatkozást/linket? - itt amire szükséged van az a Hivatkozás létrehozása képi tartalomra rész
Hírfolyammal kapcsolatban nem teljesen tiszta, mire gondolsz, érdemes a Portálépítés kategóriában átnézned a portálokat, biztosan meg fogod találni, amire szükséged van.

10752.
2011.09.07 05:43

Sziasztok!

Nekem olyan gondom lenne, hogy babaszépségversenyes oldalam van. Na már az egyik hasonló oldal felkért társoldalnak. Meg van szponzorunk is. A többi ilyen oldalnál láttam hogy ilyen hírfolyamszerű valamiben folyamatosan mutatja a szponzorokat és társoldalakat. Ezt hogy lehet megcsinálni?

És bannert? A társoldalak mondták, hogy küldjem el a banneremet, hogy kirakják. De nem tudom hogy kell kirakni? (Amúgy oldalra az ő bannerüket akarom olyan hírfolyamszerű izébe kirakni)

Köszi :) 

10751.
2011.09.06 11:59
Mazsola: tömeges törlésre sajnos nincs lehetőség. Az áthelyezés csak úgy oldható meg, hogy egy képtáron belül létrehozott képtárat (albumot) tudod áthelyezni másik létező képtárba így: kattints az áthelyezni kívánt képtár feliratának sorában lévő szerkesztés ikonra, majd lent állítsd át a Képtár-modult. Ezt követően az itt beállított képtár modulban fog megjelenni a képtár.

10750.
2011.09.05 23:07

sziasztok
nem találtam erre lehetőséget a modul- ill. képtárszerkesztőben, ezért érdeklődöm, hogy képtárak tartalmát, azaz az egyes képeket lehet-e tömegesen mozgatni, pl. törölni vagy áthelyezni másik képtárba? 

köszi 

Mazsola 

Elöző oldal
...
32
...
Következő oldal