»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
954
...
Következő oldal

1539.
2004.12.04 13:31

hát ez elég kaka hozzáállás szerintem :)
egyébként én tok honlapot csinálni, és szeretnék képeket feltölteni.. ezért kérdeztem ezt az ftp dolgot mert az vhogy nekem természetes lenne :)

1538.
2004.12.04 13:08
a jövő,ugyis az ilyen honlapkészítés lesz,amihez nem kell programozási tudás.azért nem fogok megtanúlni autót szerelni,hogy autót vezessek.
nos,azért nem kell megtanúlni programozni,hogy én honlapot készítsek---a felhasználók ugyis erre fele fognak hajlani.
de ha mégis olyan kell neked,vedd fel a kapcsolatot a honlapüzemeltetőkkel.

1537.
2004.12.04 13:02

asszem,már amennyira van ilyenről sejtésem benjy--ez nem olyan honlapkészítés,amihez ftp kell.vagy mi a csuda.Ez egy áll honlapkészítés,nem tudom érhetően leírni,mert még magam sem értem.egyszerűen regizz egy honlapot,utánna írd be a címet a címsorba,és jelentkezz be---ezek után már alakíthatod is kényed kedvére.
olyan ftp-és honlapért fizetni kell(meg hozzáérteni)--ehez a honlapkészítéshez,ami itt van,nem kell nagy tudás.
vagy nem is ezt kérdezted?

1536.
2004.12.04 12:59
Köszönöm-
Szépen :)

1535.
2004.12.04 12:57

szia benjy.

Az első kérdésedre nem tudom a választ,
viszont a másodikra tudom.Ez megint olyan,
amire kénytelen kelletén magam jöttem rá.
Shift-enter a megoldás.

1534.
2004.12.04 12:37
Sziasztok!
Lenne két kérdésem:
Az első: Hogyan lehet ftpzni? Csak mert a jelszavammal és a Felh. nevemmel, az oldalam nevével és jelszavammal nem enged be a szerver!
És hogy lehet megcsinálni hogy egy enter leütésnél ne két sort ugorjon <br>-en kivül?

1533.
2004.12.03 21:58

Jó de a leírás így szól:

Az oldal kódjába - a

<html> és a </html> tag-ek közé - a következő kódrészletet kell beilleszteni változtatás nélkül

Hogyan tudom ezt megcsinálni?

Azt jelenti, hogy egy egyszerű modulba másold be cakk-pakk az egész kódot, amit az x3 kiad. Fontos, hogy amikor be akarod illeszteni, akkor kód-nézetben legyen az egyszerű modulod szerkesztőkéje, tehát katt a <> gombra.

Ha ezzel együtt sem sikerül, akkor várj egy kicsit, hamarosan saját szavazómodult is beüzemelünk.

Nem muszáj mindig beidézned valamit a hozzászólásod elé, hiszen a postod fejlécében látható, hogy mi volt az előzmény. Csak helytakarékosan, ha kérhetem!

1532.
2004.12.03 19:54
Nem tudjuk, mi van a csinaldmagad.gportal.hu -val, nekünk még nem szólt a gazdája.

1531.
2004.12.03 18:16

Hát, biztos sokan akartak tanulni. (úgy mint mi!) : ) Eddig volt egérkövetőm, de most kitörlődött a kódja, és nem látni. hát ez van : (Ha lenne a csinaldmagad, akkor le tudnám újra másolni!

1530.
2004.12.03 16:25
ez a kérdés engem is érdekelne,mert még nem mindent tudtam onnan megtanúlni.(Meg még azt sem értem,hogy ha nem lehet bemenni,akkor meg  hogy a csudába van ma a top10-ben a látogatotságnál)

Elöző oldal
...
954
...
Következő oldal