»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
77
...
Következő oldal

10309.
2010.01.12 17:02

SAJNOS JELENLEG NEM MŰKÖDIK HELYESEN A KREDITVÁSÁRLÁS, délelőtt 10 óra óta.

A Magyar Telekomnál globális hálózati probléma van, és ez érinti a beküldött SMS-eket feldolgozó MFactory szervert is. A hiba kijavításán állítólag egész hadsereg dolgozik, hamarosan megszűntetik a problémát.

Amit tudunk a hibás időszakról:

• T-Mobile-os számról történő vásárlás esetén NEM VONT LE DÍJAT a szolgáltató, függetlenül attól, hogy feltöltőkártyás, vagy havi előfizetéses a szám.
  • Pannon-os és Vodafone-os havi előfizetéses számról történő vásárlás esetén NEM VONT LE DÍJAT a szolgáltató! Még sima sms díjat sem!
  • Pannon-os és Vodafone-os feltöltőkártyás számról történő vásárlás esetén sajnos AZONNAL LEVONTA A DÍJAT a szolgáltató :(

Amint elhárult a hiba, ezt tesszük:

• Lekérjük mindhárom szolgáltatótól a hibás időszak alatt beérkezett összes SMS-t, így az alapján, hogy milyen számról jött, megállapítható, kitől vontak le díjat, kitől nem.
  • Akitől nem vont le díjat a szolgáltató, annak értesítést küldünk SMS-ben, hogy most már megismételheti a vásárlást. 
  • Akitől díjat vont a szolgáltató, annak kiküldjük a vásárolni kívánt kreditmennyiségnek megfelelő feltöltőkódot SMS-ben.
  • Lényeg, hogy a lista alapján mindenkit kártalanítani fogunk, jóllehet nem a G-Portál hibázott. Nekünk a userek a legfontosabbak.

Kérünk, hogy mindenki, aki olvassa ezt, segítsen továbbadni a hírt, hogy ne gondoljanak hülyeséget a felhasználóink rólunk :)

Köszi!

10308.
2010.01.12 12:38

pulitenyesztok: Sajnos erre egyelőre nincs lehetőség.

Ildiko0102: A gépeddel lehet a gond, mert nálunk hibátlanul működik a szerkesztés. Próbáld meg másfajta böngészőben is, hátha megoldódik a probléma.

cincike1993: Hozz létre egy modult a modulkezelőben, pl. G-PorTÁR, és egyből kész is, hiszen oda feltölthetsz fájlokat, amiket a látogatók letölthetnek.

2010.01.12 10:40
Szia Superuser!

Nincs arra lehetőség hogy a frissen feltöltött képek a képtárban legfelül jelenjenek meg?
A jelenlegi módszerrel nagyon macerás egy pár frissen feltőltött képet 40-50 hellyel előrébb helyezni.
//puli.gportal.hu/gindex.php?gid=2652759&pg=30974390
Tudtok nekem segítséget erre a problémámra?
Nagyon köszönöm, szép napot kívánok!
Tné Juli 

10306.
2010.01.11 23:29

Köszi

A kredit dolog úgy néz ki rendbe jött.

Viszont a szerekesztés nem működik

Az oldalam ildikolapja.gportal.hu

10305.
2010.01.11 19:00

Hello Cinti vagyok!

Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hogyan tudok olyan modult csinálni hogy letöltés???

10304.
2010.01.11 15:58

Sziasztok!

Keresek olyanokat akik segítenének nekem dizájnt csinálni (fejléc, menüstílus...ilyenek)!

juddtrump.gportal.hu az oldal!! Aki meg segítene az még írhat a gpsite@freemail.hu -ra!!

Előre is köszi!!

10303.
2010.01.11 13:22
Ildiko0102: Mi a portálod címe? Gondolom azért kaptál figyelmeztető levelet, mert nem választottál díjcsomagot az oldalaon, csak feltöltötted a kreditet. Válassz díjcsomagot.

10302.
2010.01.10 12:54

Ja, és most vettem észre hogy bármelyik létrehozott tartalom ceruza ikonjára kattintva, nem tudom azt szerkeszteni.Üres.

Ha a menüben rákattintok akkor beadja az adott lapot, csak a szerkesztés nem megy.

10301.
2010.01.09 15:40

Hello

Két kérdésem lenne.

Január 6-án vásároltam 20 kreditet és erre ma (9-én) küldött Emailt hogyaszonggya:

"Ezt az automatikus levelet azért küldte a rendszerünk, mert az általad
létrehozott portálon még nem
választottál díjcsomagot." Még egy heted van stb.stb...
Van valami átfutási idő vagy.....?
A másik az hogy valahogy kitörlődött a kezdőoldal és amikor meg akarom csinálni újra, 
a szövegszerkesztőben nem jelenik meg a 'Tartalom' kiírás. Semmit nem tudok bele írni.
Előre is köszi, Ildikó 

10300.
2010.01.04 11:46
labnet: Mármint linket? Vagy melyik része nem sikerül?

Elöző oldal
...
77
...
Következő oldal