Kedves Superuser!
A segítséged szeretném kérni a következő problémában:
Tegnap délután óta az oldalamon belépés után, ha a vezérlő menüben bárhova kattintok az oldal automatikusan "kidob". Hirtelen volt, hogy sikerült belépni a modulkezelőbe és azt a modult betennem, amit a főoldalamnak szeretnék szánni. Ezután sajnos a probléma folytatódott. Szeretnék még a főoldal tartalmán is módosítani, éshát még jópár modult felvinni, és alakítani az oldalt, de sajnos semmit sem tudok tenni :(
Először mozillát használtam majd átnyargaltam IE-re, a probléma sajnos ott sem jelentkezett. Megpróbáltam törölni a sütiket, gyorsítótárat, de sajnos ez sem hozott semmi változást. FF-ot, explorert újratelepítettem, flashplayert is, és kipróbáltuk másik gépen is (linux alatt is) és ugyanez a probléma jelentkezett mindig.
Nem tudom esetleg, hogy a főoldal modulban lehet-e a probléma (Elírtam esetleg valamit, vagy olyat tettem bele, amit nem kellett volna), mert még csak nagyon kezdő szinten szerkesztgetek, bőven van még mit tanulnom.
Szóval ebben szeretném a segítséged kérni, hátha látsz valami megoldást, vagy problémát, amit én nem vettem észre.
Előre is nagyon köszönöm!
Nikkancs
szakacskonyv.gportal.hu