Tisztelt Superuser!
Egy tiszteletteljes kéréssel fordulnék hozzád. Először is szeretném megköszönni,hogy az oldal ilyen nagyszerűen fejleszthető a több éves munkátok által.
Én is próbálom egyedivé tenni a Portálon, már elértük azt ,hogy Európa szinten ismert lett portálunk, mivel több online közvetítést is végre hajtunk. Ezt viszont a G-portál rugalmasságának köszönhetem.
Akkor rátérték a kérdésemre. Milyen kóddal lehetne levédeni aza oldalt, hogy ne lehessen másolni róla. Észrevettem, hogy több hazai hozzám hasonló hírportál rólam másol,ebben a cikkeim,és a képeimre gondolok. Próbálok egyedi képeket csinálni a híreimhez, viszont zavar, hogy más oldalon is visssza látom, hangsúlyozon ezek az oldalak nem G-portálosak. Ha erre volna lehetőség, kérem segítsetek.
Következő kérdesem- Online helyszini közvetítéseket szoktunk csinálni a helyszínről, ami nagyon jól működik. Viszont szeretném egyedibbé tenni, csak nem jöttem még rá a titkára, hogy megoldható e. Erre egy példa oldalt is belinkelnék neked. Élő közv
A kérdés az lenne hogyan lehetne megoldani,hogy csak így látszódjon nálam is ha köszvetítünk. Jobb,és bal menü oldal nélkül
Előre is köszönöm. Tisztelette www.speedwaylive.hu