|
|
Bugok minden mennyiségben |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)
|
|
|
|
|
|
... 25 ... |
|
|
Köszönöm, megpróbálok akkor mást használni. Esetleg tudnál valami egyszerű,de jó képszerkesztőt ajánlani? Most szerkesztéshez PhotoScape-et használok,csoportos tömöritéshez meg Photo Resice Magic-et... Ha áttérek egy másik programra,akkor vajon az előző képeimet törölnöm kell ahhoz hogy megszünjön a probléma? Bocsánat,hogy ennyire macerás vagyok...
|
|
|
|
|
|
|
|
Helló. www.gportal.hu/teenslife nevű oldalam teljesen elromlott, mikor felraktam rá egy css kódot. még a bejelentkezést sem jeleníti meg. Semmit. Segítsetek!!!
|
|
|
|
|
|
anikonails: Valószínűleg a program okozza a hibát. Photoshopban pl. hiába méretezed át a képet vagy szerkeszted, nem lesznek kékek a képek, viszont tapasztaltam már olyat, hogy több képet méreteztem át egyszerre másfajta programban, és ugyanez lett az eredménye, mint nálad. Más képszerkesztő programot használj, és nem lesz ilyen gond.
|
|
|
|
|
|
Szia! Igen,jól gondolod,mindegyiken bütyköltem valamit! :D Tömörítve vannak felrakva (nagy felbontásban fotózok, mert kinyomtatva úgy szebb minőséget kapok,ide viszont tömörítenem kell ogy "ráférjen" a képernyőre), valamelyiket meg kell vágjam a héttér miatt, és a nevemet is rászerkesztem, mert egy időben rendszeresen lopták a képeimet... Ugyhogy ezeket muszáj lesz ezután is alkalmaznom.... Gondolod,hogy ez lehet a probléma? :(( Más sose nyúl a képeihez,csak egyenesen feltolja őket ide? :(
|
|
|
|
|
|
1942-tanar: Sajnos nem látom a képeket, mert a saját gépedről linkelted be. Megteszed, hogy kipróbálod a feltöltést másfajta böngészőben is, és elküldöd nekem a képeket a webmester@gportal.hu címre?
|
|
|
|
|
|
Sziasztok ! Nekem a kép feltöltéssel lenne egy apró problémám.Eddig minden további nélkül tudtam a képeket törölni, majd új képeket felrakni.Tegnap óta viszont azt tapasztalom hogy ha a Képek : Kép galéria : Kép feltöltése-t választom, majd a feltöltendő JPG-t kitallózom akkor csak a tallóz, az eltávolít gombok vannak meg illetve a lista törlése.Sehol sem találom a tényleges feltöltés gombot.Próbáltam ablak szélességét állítani, illetve design-t váltani, de nem akar előjönni a feltölt gomb.Tudtok segíteni hogy van valami gubanc a képfeltöltéssel? Előre is köszi a segitséget!
|
|
|
|
|
|
anikonails: Nekem akkor csinált ilyet egy kép, amikor más formátumba vagy méretbe konvertáltam. Nem hiszem, hogy eredetileg ezeket a képeket fotóztad, valamit bütyköltél rajtuk, miután feltöltötted a gépedre, jól gondolom? Mert akkor ott a hiba forrása.
|
|
|
|
|
|
A képeket folyamatosan töltöm - majdnem minden nap egy párat. De ezt a "kékséget" nem mindig észlelem, (és a látogatóim sem) hanem csak időközönként. Van hogy teljesen normálisak a képek, egy óra múlva, vagy másnap pedig kékek... Valami ötlet esetleg hogy mit csinálok rosszul? Az nem lehet gond hogy pl. tömöritve van a legtöbb kép ugye? Vagy túl sok kép van a képtárban? Kérlek segítsetek légyszi,mert ez igy irtó ciki... :(
|
|
|
|
|
|
ragatom: Szuper, javítjuk. Bocsi tényleg. anikonails: Valóban hibásak a képek, ha újra feltöltesz egyet, mi történik?
|
|
|
|
|
|
... 25 ... |
|
|
|