»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
119
...
Következő oldal

9889.
2009.01.12 17:01
Silverfang1995: Mi a portálod címe?

2009.01.10 07:27
Sziasztok!
Légyszi segítsetek nem tudom mi van az oldimmal!Hiába belépek nem lehet szerkeszteni meg eltünt a háttér meg a fejléc is!A ceruzát sem mutatja kivül se meg a modulkezelőbe se!:((
Előre is köszönöm segítségeteket!

9887.
2009.01.09 17:48
Itt egyelőre még nem látszanak a saját feltöltött avatarok, csak a régi G-Portálosak.

9886.
2009.01.08 19:03
KÖSZÖNÖM SZTÉPEN, ARANYOS VAGY!!

9885.
2009.01.08 09:53

Csibe-Babuci: ha más portálján írsz egy vendégkönyvben, akkor ahhoz, hogy látszódjon az avatarod, regisztrálnod kell magad arra az oldalra, majd bejelentkezni, s itt a személyes adataoknál meg kell adnod az avatart, ugyanúgy, ahogyan a saját portálodnál csináltad. Ha feltöltötted, akkor fog látszódni =)

Az, hogy itt miért nem látszik, nem tudom. Talán hiába adjuk meg a portálunk címét, nem érzékeli, hogy oda mit töltöttünk fel.

9884.
2009.01.08 07:00
Most is x látszik itt.

9883.
2009.01.08 07:00
Nem, nem, akkor félreértettél. Most lehet saját avatar is, és én beállítottam a profilomban. Mutatja is (legalábbis tegnap még mutatta), ha megnéztem a profilt. Az új lehetőséggel ugye a vendégkönyvben is látszania kellene, ha az illető, akié a vendégkönyv, úgy állítja be. A Boxertanya (ritakinyo.gp) beállította, mégis, amikor beírok a vendégkönyvbe, nem mutatta, csak egy fej árnyékát. Amikor ideírtam, csak egy piros x látszott (korábban a zsémbes volt), erre válaszoltátok, hogy itt még nem állítottátok át, hogy látszon az, amit én beállítottam.  Most itt a Zsémbes látszik, azt persze nem tudom, hogy a másikkal mi lett, amit én állítottam be.  A kérdésem annyi, mit kell tennem nekem ahhoz, hogy látszódjon. Hogyan mazonosít a program engem, mit a vendégkönyvbe írót, hogy én vagyok az. Azon az oldalon be kell jelentkeznem, vagy nem, stb. öszönöm, hogy foglalkoztok velem. Nem életbevágó kérdés, mert a portálozást enélkül is lehet élvezni, csak kíváncsi vagyok.

9882.
2009.01.07 16:30

Wilson Cap:Nem másik oldal! Van ez a www.webgalamb.hu ez egy hírlevél kezelőszoftver

------------------------------------------------------------

Bocsi, nem neked akartam írni!

2009.01.07 14:04
Sziasztok!

Photoshophoz tudtok ajánlani valami jó oldalt??

9880.
2009.01.07 10:28

ebtenyeszto: Nem tudom, miért törlődik a diavetítés, valami gond van az oldalukon.

Csibe-Babuci: Azért nem jelent meg az avatar, mert nem volt beállítva avatar. Beállítottam a zsémbest, most látszik is.

WilsonCap: A webgalambot nem tudod feltenni G-Portálra, hiszen ftp kapcsolati lehetőség sincsen. Ajánlom ehelyett az ingyenes tárhelyszolgáltatókat próbaképpen.

szsubi: Komplett html oldalt nem tudsz feltenni G-Portálra, legfeljebb úgy oldhatod meg, hogy a forráskódját beilleszted a főoldalad forráskódjába.

Elöző oldal
...
119
...
Következő oldal