»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
120
...
Következő oldal

9879.
2009.01.07 09:06

Sziasztok!

Kérlek segítsetek ha tudtok!
Az oldalamra képnézedetőt tettem, amit a picturetrail.com oldalon készítettem.
Most már harmadszorra törlődik a diavetítés.
Pl.: //meoeszeged.gportal.hu/gindex.php?pg=28704933
kb működik 2-3-4 hétig azután törlődik.
Ha valaki tud segítséget adni a problémámra nagyon köszönöm.
Szép napot mindenkinek!
Juli

9878.
2009.01.07 08:39
És érdekes, most nem x hanem a régi avatar jelenik meg, de ezt értem, mert mondtad, hogy még nem javítottátok ki. Ha az adataimat nézem meg, ott látszik az új.  

9877.
2009.01.07 08:38
Kedves Superuser, a Boxertanya oldal (ritakinyo.gportal.hu) vendégkönyvében csak a vállasfejek látszanak.

9876.
2009.01.06 21:59
Nem másik oldal! Van ez a www.webgalamb.hu ez egy hírlevél kezelőszoftver 28.000+fa. Ha ezt letöltöd , egy része a meglévő honlapod tárhelyére települ, innen kezeli a hírlevelek küldését ,rendezését, stb. Ehez írják, hogy kérdezzek rá a szolgáltatónál futtatható-e ott. Bár lehet, hogy nagy baromságot kérdezek, de user biztos tudja. Mindenesetre amit írnak a szoftverről az nagyon jó, nekem kéne ha megoldható. Nézd meg az oldalukon www.webgalamb.hu

9875.
2009.01.06 21:35
Én nem értem a kérédsedet. Egy másik oldalszerkesztővel csináltál honlapot, és azt szeretnéd átthozni g-portálba? vagy hogyan?

9874.
2009.01.06 15:06

Szia Superuser! Az lenne a kérdésem, hogy a "Webgalamb" hírlevélküldő szoftver működtedhető-e a honlapon. Azt írják, a megrendelés előtt érdeklődjünk, hogy megfelelnek-e a rendszerkövetelmények. Ezeket említik meg:

• Php 4.3 vagy nagyobb verziószám
  • MySQL 4.2 vagy nagyobb verziószám
  • Fájlkezelő függvények engedélyezése: mkdir(); fopen(); unlink();
  • Gd2 képkezelő függvények engedélyezése
  • A touch és az error_reporting függvény haszálata
  • A php tudjon létrehozni könyvtárakat és fájlokat úgy, hogy azokat kívülről meg lehessen tekinteni vagy ezt a chmod paranccsal be lehessen állítani

Várom válaszod, előre is köszi! penzkontroll.gportal.hu

9873.
2009.01.06 13:42

sziasztok nekem ojan problémám lene hogy honlapszerkesztővel csináltam egy honlapot s ezt szeretném feltölteni amit aztán itt meglehetne nézni s elérni mien megoldást lehetne tenni?

9872.
2009.01.05 15:45

b0gika: Sajnos nem, a körlevelet minden regisztrált felhasználód megkapja. Használj hírlevél modult, a hírlevelet csak az kapja meg, aki feliratkozott rá.

Csibe-Babuci: Itt azért nem jelenik meg az avatar, mert még nem javítottuk ki, viszont a felhasználói oldalakon megjelenik. Hol nem látod?

matias13:  Egyszerűen megváltoztathatod a portál webcímét. Lépj be szerkesztésre, majd a Vezérlő (Root) menüben válaszd az Extrák menüpontot. Ezen belül találod a "Portál címének megváltoztatása" opciót. Fontos, hogy legyen a kreditegyenlegeden legalább 20 kredit! A változtatási kérelmet befogadjuk, és másnap hajnaltól él az oldalad az új címen. (A választott cím persze csak olyan lehet, amely még nem foglalt.)

Thor88:  A portál a létrehozástól számított 2 hétig ingyenes. Amennyiben az oldal létrehozásánál a 3 hónapos díjcsomagot választod, az ingyenes 2 hét alatt 20 kreditet (kb. 200.- Ft), majd 3 havonta ismét 20 kreditet kell feltölteni az oldalra. Ha az oldal létrehozásánál az éves díjcsomagot választod, az ingyenes 2 hét alatt 50 kreditet (kb. 500.- Ft), majd évente újra 50 kreditet kell feltölteni a portálra. A kreditvásárlásról itt olvashatsz: //fooldal.gportal.hu/kreditvasarlas

9871.
2009.01.04 10:19

Sziasztok!

Azt meg lehet e oldalani valahogy a körlevet ne kapja meg minden felhasználó aki regisztrált az oldalon?

9870.
2009.01.04 07:07
Mint látjuk, itt sem látszik,.

Elöző oldal
...
120
...
Következő oldal