|
|
Portálépítés |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ügyes! Látom vannak ötleteid.
Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.
|
|
|
|
|
|
... 133 ... |
|
|
Vki le tudná írni h hogy kell átlátszó modult csinálni??? :S előre is köcce!!♥
|
|
|
|
|
|
lorettahgirl: Töröltem a halaidat, mivel erre kértél. Valószínűleg nem túl gyors a géped, ezért nem működött túl jól utána sem a szerkesztés. A bal oldali flash kódos modulodat betettem a menübe, mert az nagyon lelassította az oldalt. Próbáld ki most, és ha nem jó, szólj. A levelekre 24 órán belül válaszolunk, ez lehet 1 percen belül, de lehet 23 óra 59 percen belül is, tehát kicsit legyél türelmesebb.
|
|
|
|
|
|
lorettahgirl: nem hiszem, hogy szükséges ez az "ordibálás" és kiemelés. A webmester pedig biztosan válaszol, amint megnézi az emaileket. Ahogyan a chatemben is írtam, nem robot, hanem ember, légy türelemmel. S valószínűleg nem azt a modult törölted, amiben a hibás kód van. A helyedben letiltanám a bal és jobb oldalt lévő modulokat. Ezután egyesével engedélyezném, s amelyik modul engedélyezése után romlik el a portál, akkor az a hibás modul és azt kell törölni. Ezenfelül pedig, ha nem tudod használni a kódokat, akkor inkább kérj meg olyat, aki ért hozzá. S minden kódot külön modulba kell tenni, így nem keveredsz bele, hogy vajon melyikbe raktad. =)
|
|
|
|
|
|
Döntöttem!!! Várok 2 napot és ha a webmester nem csinál semmit akkor mindent törlök az oldlról és újratelepítem!! ez szerintetek mien megoldás? :S
|
|
|
|
|
|
Köszönom, de szerkeszteni még mindig nem tom a régivel... És így kódot se tok belerakni... Peig kitörültem azt a 2modult amibe rakhattam... MÉG MINDÍG NEM JÓ!!! lorettah-girl.gportal.hu mit tudok csinálni!!! :S:S:S
|
|
|
|
|
|
koszonom szepen Adliz!!!:D:*
|
|
|
|
|
|
*raktam helyett raktad xD
|
|
|
|
|
|
szabusoctoberlover: www.portálodneve.gportal.hu/hiba < ebben a címben a portálodneve helyére írd a saját oldalad nevét (tehát rendesen beírod a böngészősorba a portálod címét, csak utána írod, hogy /hiba). Jelentkezz be ugyanúgy mintha a saját portálodra jelentkeznél be, s itt be tudsz lépni a modulkezelőbe, s törölheted azt a modult, amibe a kódot raktad. Másrészt a kód jó, tehát Te rontottál el valamit. lorettahgirl: rád is ugyanaz vonatkozik, amit fentebb írtam. A hibajavítós oldalon tudod törölni azt a modult, amibe a kódot raktam. Mellesleg ez le van írva a Segítségnél, kicsit nézzetek szét jobban. A webmester és Ti is jobban jártok, ha kicsit figyelmesebbek vagytok. (nem csináltok felesleges munkát a webmesternek, Nektek meg nem kell várni órákat/ napokat arra, hogy a webmester megcsinálja, hisz pillanatok alatt tudjátok javítani a hibát) ;)
|
|
|
|
|
|
szabina333: először jelentkezz be a "//piton-hermione.gportal.hu)" oldaladra, s menj bele a Vezérlő (Root) menü Extrák menüpontjába. Itt görgess kicsit le, s megtalálod a Kredit műveleteket. Keresd meg ezt: Kredit küldés. A Kredit küldés sorában kattints a Tovább.. linkre. Ekkor megjelenik egy kis tudnivaló és két rublika: Email cím és Kreditek száma. Az e-mail címhez írd be az e-mail címed, a kreditek számához pedig azt az összeget, amit küldeni szeretnél. Egy kredit küldés 3 kreditbe kerül; tehát, ha van 100 kredited, akkor a kreditek számához 97 kreditet írj. Ha megvan, kattints az Elküld-re. Ezután kapsz egy e-mailt, amiben benne lesz a feltöltő kód, ezt másold, majd jelentkezz be a másik portálodba, s az extrák menüpontban töltsd fel. Remélem ez elég részletes volt :)
|
|
|
|
|
|
:( óóóó!! az oldalam tönkre ment és már írtam a webmesternek e-mailt de nem csinált semmit... minden azokkal a ***** halakkal kezdődött... beraktam őket... pés már nem tom szerkeszteni az oldalt... és mivel nem tom szerkeszteni, mert nem jön be, nem tom leszedni őket... ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! oldalam: lorettah-girl.gportal.hu e-mail: szabolorcsy@citromail.hu AAA WEBMESTER CSINÁLJON MÁR VALAMIT!!!!!!!!!! (ha lehet még 1általán)
|
|
|
|
|
|
... 133 ... |
|
|
|