»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
134
...
Következő oldal

9739.
2008.10.21 22:35
Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget!

A portálomat építgetem de most egy elég nagy problémába ütköztem. Nézelődtem más oldalakon és mindenütt kódokat hirdetnek, hogy ezt írd be és szebbek lesznek a betűid meg minden. Gondoltam beírok én is egyet, egyszerű modulba, ami eltünteti alul a reklámsávot:

Ez a kód kell ahhoz, hogy lent ne legyen görgetősáv:

<STYLE type=text/css> <!-- body { overflow: -moz-scrollbars-vertical; overflow-x: hidden; }--></STYLE>

Jobb vagy bal oldalra tedd be egyszerű modulba

erre eltűnt az egész vezérlőrendszerem. Hiába megyek arra hogy modulkezelő, semmi sem jön be. Most mégis ilyenkor mit kell csinálni?

Köszi a segítséget előre is!

9738.
2008.10.21 18:13
Akkor lesz jelszavas egy fórum, ha másik weboldalról szolgálod ki, de ezt azért elég bonyolult megoldani.

9737.
2008.10.21 16:37

Kedves superuser!

Van egy honlapom (//piton-hermione.gportal.hu) mely egyelőre szünetel, viszont elég sok kredittel van feltöltve, és van egy másik oldalam is (//cesarevora.gportal.hu) ami nagyon látogatott, de már alig maradt szabad helyem! Szeretném átküldeni a kreditjeimet az elsőről a másodikra, de nem igazán értem, pontosan hogyan működik ez, és hogy egyáltalán lehetséges-e? A piton-hermione oldal kreditjeit teljesen le szeretném nullázni!

Légyszives egy részletes leírásban segíts nekem ebben! 

Várom válaszod: szabina333 

9736.
2008.10.20 11:07
Adliz:Köszönöm a segítséget!Tényleg úgy emlékeztem,hogy valahol így láttam....de akkor az csak a sima felhsználó regisztráció volt!

9735.
2008.10.20 09:00
balukabalu13: Ha csak egy menü típusú modult töröltél, akkor semmi gond, hozd létre újra a modulkezelőben és helyezd el benne a menüpontokat. Ha egyszerű modulba helyezted el a linkeket, és azt törölted, akkor pedig szerkeszd meg újra. Ilyen esetekre pl. hasznos a biztonsági mentés, amit létre is hoztál, tehát akár vissza is állíthatod a tegnapelőtti dátumra.

9734.
2008.10.20 07:34

nkoth: jelszavazni nem tudod a fórum modult, de a fórumba csak regisztrált felhasználók írhatnak, ezzel tudod szabályozni, hogy ki írjon s ki nem (pl. csak addig engedik a regisztrációt, amíg regizik az, akivel beszélgetnél a fórumon; vagy a nem kívánt felhasználókat törlöd / tiltod a Root menüben).

9733.
2008.10.19 20:19
Megtudná nekem valaki mondani,hogy lehet-e jelszavazni fórumot?Tudom,hogy láttam ilyen portálokat,ahol a fórum jelszavas,de én nem találtam ezt meg itt....Köszönöm a segítséget.

9732.
2008.10.18 20:46
Az előző üzenet fontos nézd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9731.
2008.10.18 20:44

Van egy honlapom www.gportal.hu/anegyedik és véletlenül töröltem a menüt !!!!!!Több év munkéja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Segítsetek nem tudjátok hogy lehet visszahozni ha lehet egyáltalán????????????????????????????????????? kösz előre is!

9730.
2008.10.15 23:13
hopsz, ez párom loginja volt :D tehát én írtam előzőt Gimeron

Elöző oldal
...
134
...
Következő oldal