»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
147
...
Következő oldal

2008.08.09 11:37

Sziasztok!

Nekem is lenne egy apró gondom, ha valaki tud, segítsen.

Vendégoldal típussal nyitottam egy modult (azért így, hogy nem regisztrált belépők is írhassanak bele). A címe „Fotelben, kályha mellett”, és olyan gondolataimat írom le benne, amelyekből nem akarok - vagy legalábbis egyelőre nem - novellát vagy hasonlót írni (irodalmi portálom van), de ha valaki hozzá akarna szólni, elmondani a véleményét, szívesen veszem. Nem tudom elérni, hogy a modulindító szöveget (és vele a címet, képet) az oldal tetejére tegye, és a következőket alája, mindenképpen alulról lefelé építkezik, csak azt ajánlja fel, hogy a linket teszi az írás fölé, ami viszont tök mindegy lenne. Ha valakinek volna ötlete, kérem, írja meg.

Előre is köszönöm:

Fortune Brana

2008.08.09 11:29

Szia! A portálodra nem sikerült belépnem, lehet, hogy a böngészőmet nem szereti.

PhotoShopban képméret menűben tudsz kicsinyíteni, vagy a kép méretét állítod át, (cm, mm, inch, stb) vagy a felbontást, mindkét esetben kisebb lesz a végső méret, de vigyázz, hogy baloldalt alul a méretarányok megtartása be legyen pipálva (legjobb, ha mind a három kocka) hogy ne torzítson.

A kódok nekem nem jöttek be a kép mellé írásnál, de a szövegszerkesztő állapotú háttérre egyszerűen bemásolom a saját képtáramból Ctrl-C-Ctrl-V-vel a képet, innen kezdve szövegként kezeli, és elé-mögé lehet írni, de ha rákattintasz, a méretét is tudod változtatni. Kell hozzá némi türelem és kattintgatás, de működik.

Sok sikert.

Fortune Brana 

9607.
2008.08.08 22:30

Menüt szerkesztettem,és az oldalam összeomlott. Kérlek segítdetek megoldani. Nem tölti be a modulkezelőt, még kijavítanis sem enged semmit. Mindent baloldalra rendezett, és nem nyit meg egy egyszerű modult sem...

Kérlek segítsetek megoldani a helyzetem. A biztonsági mentés sem működik, mivel azt sem nyitja meg... 

Köszi Aemy

www.sam-aemy.gportal.hu

9606.
2008.08.08 20:23
jaj, és elfelejtetem meg kérdezni hogy az egyszerü modul nekem oldalt a menü oszlopában jelenik meg és amit irok bele az ott jelenik meg azonnal. szóval azt szeretném megtudni nem lehet e almenü pont és ha igen hogyan?

9605.
2008.08.08 20:19

Köszönöm a segítséget!

És újból szeretnk kérni. azt azeretném meg kérdezni hogy egy modulba lehet-e egy másikat létre hozni, úgy értem létre hoztam egy hírek/cikkek modult amiben különböző infokat szeretnék közölni és létre hoztam egy olyan cikket amiben extrákat írok. azonban szeretném a cikken belül a dolgokat fel osztani mint például: interjúk, érdekességek, képek, stb... valahogy így, valaki eltudná magyarázni hogy lehet?

előre is kösz

9604.
2008.08.08 15:21
igen igen kerestem nagyon sok helyen, de sehol nem találtam:(pedig nekem most nagyon sok szükségem lenne rá!!

9603.
2008.08.08 09:50
hevelinke & csistva50: Portálépítő oldalakon találtok kódot.

9602.
2008.08.07 15:35
Sziaa!!  Photo Shoppal lehet képet kicsinyíteni, és hogy hogy, azt egy egyszerű portálépítő oldalon megtalálod!
Nekem az a problémám, hogy nemtudom milyen kód az, amivel a kép mellé lehet írni!nekem is segíthettek mert nagyon kellene.akár a chatembe VK-mba válaszolhattok
www.vanessa.gportal.hu

9601.
2008.08.07 14:03

Sziasztok,

Lenne egy kérésem, pár dolgot szeretnék felrakni a honlapomra , de én tök hülye vagyok hozzá.

szeretnék egy google-t,

szeretnék a naptár alá egy olyat, hogy ma épp hányadika, milyen nap és milyen névnap van

ha valaki segítene kérem irj az    istvan59@citromail.hu   címre

a másik  hogy , milyen programmal leget 2-3 megás képekből kisebbetpár száz kbites képet csinálni

Köszi előre is a segítségeket

9600.
2008.08.07 09:32
Nami-chan: Egyszerű modul, mégpedig a szöveges megjelenítője, ahova szöveget és képet is illeszthetsz be. Igen, a képek azért nem látszanak, mert a sajt gépedről másoltad a portálodra, és a saját gépedet természetesen csak te látod. Hozz létre egy képtár modult, és oda töltsd fel először a képeket.

Elöző oldal
...
147
...
Következő oldal