»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
44
...
Következő oldal

1594.
2008.07.30 19:25

gzsofi: Kattints rá az alábbi linkre!

//robbourdon.gportal.hu/hiba

1593.
2008.07.30 15:19

Üdv mindenkinek!

Kezdő portálépítő vagyok még, és sajnos egy olyan hibába estem, ami teljesen használhatatlanná tette a honlapom.

Szerettem volna egy CSS kódot használni, ami megváltoztatja a linkelt szövegek színét, és betűméretét (tudom van ehez hasonló a G-portálban, de nekem olyan kellett ami nem húzza alá a szöveget), sikerült szereznem ilyen kódot, bemásoltam, az eredmény pedig siker, kisebb lett minden betű, és nincs már aláhúzva, de ezenkívül semmit nem tudok megnézni a honlapon, a legelszomorítóbb pedig az, hogy még a Root menüben se tudok semmit se megnézni, így kitörölni se tudom a kódot, pedig tudom csak azt a bűnös kódot kéne kitörölni, de mivel nem tudok a Root menübe se belépni, így nem tudom kitörölni :(

A bűnös kód ez volt:

<STYLE type=text/css>
<!--
a:link, a:visited {

font-size: 7pt;

color: #09405d;

text-decoration: none;}

a:hover, a:active {

font-size: 7pt;

color: #66ccff;
     text-decoration: none;}

Csak ezt kéne kitörölni, és valószínűleg minden visszaállna...

A honlapom címe: //robbourdon.gportal.hu/

Remélem megoldható a problémám, mert még nagyon sok ötletem lenne a honlaphoz, viszont így meg használhatatlan.

Üdv zsofi1989

1592.
2008.07.29 15:23
superuser: éjszaka küldöm, ugyanis nem az én gépemen van a fájl. De elméletben az én fájlom is .txt formátomú xD mindig szöveges dokumentumba rakom a kódokat, leírásokat. (Word túl lassú, és amúgy sem kell formáznom a szöveget :))

1591.
2008.07.29 09:23
Adliz: Feltöltöttem egy .txt fájlt, és nálam működött, csak ugye a böngésző nyitotta meg. A te fájlod igazából nem tudom mi, olyan mint egy broken image. Átküldöd nekem webmesterre, amit fel akartál tölteni?

1590.
2008.07.28 18:59

superuser: hm.. tehát, akkor még is működik? mert nálam és párom gépénél nem maga a kód jelenik meg rákattintva, hanem egy button méretű piros X-es kép. Ez mitől lehet? Akkor másnál működik? :O

1589.
2008.07.28 16:46

Adliz: Ez sajnos ilyen, max jobb egér gomb / mentéssel lehet elmenteni. Úgy működik, mint a képeknél, tehát a böngésző egyből megjeleníti a txt fájlt.

Mokuseger1: Rákérdezek,mert nincs tippem.

1588.
2008.07.25 20:47

Jáhj, miért nem lehet a g-portár modulonkból letölteni a .txt fájlt? Elméletben ez lenne a linkje:
//nevek.gportal.hu/portal/nevek/upload/305240_1217011320_06634.txt
De nekünk nem indul el a letöltés, miért? A .rar fájlok letöltése tökéletesen működik...

1587.
2008.07.25 13:28

A helyzet az, hogy ez a probléma nekem sehol nem jött még elő, csak a GP-n, ezért megnéztem a forráskódot. Ha külön bemásolom egy kódkipróbálóba csak azt a részt, ami a FF-nak szól (embed), akkor simán jön a képfeltöltés és működik is.
Ha az egész kódot másolom be, akkor nem jön, tehát az IE része kavar be - a FF "látja" az IE kódjának egy részét.
Ha a forráskód így kezdődik, hogy <OBJECT width="450" height="350" <id="FlashFilesUpload" codeBase=", akkor is működik a képfeltöltés, de "<" nélkül nem!
Kipróbáltam, nekem IE-vel működik így is-úgy is.
(Gondolom, ugyanez a probléma a fájlfeltöltéssel is.)

1586.
2008.07.25 09:46
Mokuseger1: Akkor a gépeden van valami, ami blokkolja  feltöltést. Fogalmam sincs, hogy mivel ütközhet, de érdemes lenne megnézetned egy szakemberrel. Vagy reinstall.

1585.
2008.07.24 11:46

Semmilyen hibát nem jelez. Firefoxból most a 3.0.1 van, ezt tegnap frissítettem. Előtte a 3.0, azelőtt 2-es verziók voltak, de még sosem ment a képfeltöltés.

Elöző oldal
...
44
...
Következő oldal